NRK Meny
Normal

Mann til sykehus etter utforkjøring

En person skal være fraktet til sykehus etter en uforkjøring i Rakkestad.

Det melder Rakkestad Avis på sine nettsider.

Ikke alvorlig skadet

Mannen som kjørte bilen, en kar fra Sarpsborg i 50-årene, skal være fraktet til Sykehuset Østfold i Fredrikstad. Men ifølge avisa er det ikke snakk om alvorlige skader.

Bilen skal ha gått utenfor en høyde på minst fem meter ved riksvei 124 ved Nålemsletta, på vei mot Askim. Lensmann i Rakkestad forteller at bilen sannsynligvis fikk sleng.

Deretter har bilen reist over rekkverket og utenfor høyden. Ulykken skal ha skjedd klokken 13.40 torsdag ettermiddag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Rittet stoppet på grunn av seilbåt

    Hele sykkelrittet Ladies Tour of Norway ble stoppet av bruåpning i Fredrikstad. Et brudd med fire syklister lå 21 sekunder foran hovedfeltet da brua ble stengt for å slippe igjennom en seilbåt. – De skal ha fått beskjed om dette, sånn jeg forstår det er det utenfor vårt ansvarsområde så lenge vi har gitt beskjed, sier teknisk rittleder Sondre Sørtveit til HA.

  • Klager på nei til felling av ulv

    Østfold Bondelag klager til Miljødirektoratet på fylkesmannens nei til skadefelling av en ulv. I klagen trekker de fram at 11 sauer ble tatt på innmarksbeite i Halden i jul og tidlig i august kom en ulv seg innenfor rovviltgjerder i Rakkestad og tok en sau. Fylkesleder i Østfold bondelag, Svend Arild Uvaag mener ulven må felles for å forebygge at flere husdyr blir tatt

    Ulv tok sau i Halden
    Foto: Lotte Olsen/NRK