Normal

Månefestivalen er i gang

Månefestivalen i Fredrikstad er offisielt åpnet, og folk strømmer til Gamlebyen. Nå venter musikk og kulturliv fram til søndag.

Måneproduksjoner har jobbet på spreng for å få klart scener, bord og telt, og kloke av skade har de fått alt på plass i god tid i år.

– I år har vi hatt mer kontroll enn vi noen gang har hatt. Jeg tror det skyldes at vi har vært så redde for å ikke komme i mål siden vi har så mange andre prosjekter, sier daglig leder i Måneproduksjoner AS, Stein Olve Korneliussen.

Nå har de kommer i mål og er klar for festivalhelgen.

– Det har vært mange mann i sving. Det er mange frivillige som har vært involvert. Uten dem hadde det ikke gått. Nå er det mange telt, boder og selvfølgelig scener her, sier Korneliussen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Truet til seg veske med kniv

    En mann i 30 årene er pågrepet etter at han skal ha ranet en person utenfor legevakta i Halden like før klokken 23 i går kveld. Han truet med en kniv og fikk med seg fornærmedes veske.

  • Slo hodet og besvimte

    I Sarpsborg ble en 20 år gammel mann pågrepet sent i går kveld etter at han skal ha ankommet en fest og utsatt en kvinne for vold slik at hun falt. Kvinnen slo hodet og besvimte, og ble fraktet til sykehus.