NRK Meny
Normal

Månefestivalen er i gang

Månefestivalen i Fredrikstad er offisielt åpnet, og folk strømmer til Gamlebyen. Nå venter musikk og kulturliv fram til søndag.

Måneproduksjoner har jobbet på spreng for å få klart scener, bord og telt, og kloke av skade har de fått alt på plass i god tid i år.

– I år har vi hatt mer kontroll enn vi noen gang har hatt. Jeg tror det skyldes at vi har vært så redde for å ikke komme i mål siden vi har så mange andre prosjekter, sier daglig leder i Måneproduksjoner AS, Stein Olve Korneliussen.

Nå har de kommer i mål og er klar for festivalhelgen.

– Det har vært mange mann i sving. Det er mange frivillige som har vært involvert. Uten dem hadde det ikke gått. Nå er det mange telt, boder og selvfølgelig scener her, sier Korneliussen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ruset mann tatt med narkotika

    Politiet har anholdt en ruset mann i 40-årene etter melding om innbrudd i en bolig i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av flere narkotiske tabletter og er kjørt til arrest. Mannen skal ikke ha vært inne i boligen det ble meldt om innbrudd i, og det er ikke skader på bygningen.

  • Tatt i 178 km/t i 90-sone

    Politiet har anmeldt og beslaglagt førerkortet til en sjåfør i 40-årene ved Hærland i Eidsberg. Politiet gjennomførte en snittmåling på E18 og føreren ble målt til 178 km/t i en 90-sone.