NRK Meny
Normal

Månefestivalen er i gang

Månefestivalen i Fredrikstad er offisielt åpnet, og folk strømmer til Gamlebyen. Nå venter musikk og kulturliv fram til søndag.

Månefestivalen

Måneproduksjoner har jobbet på spreng for å få klart scener, bord og telt, og kloke av skade har de fått alt på plass i god tid i år.

– I år har vi hatt mer kontroll enn vi noen gang har hatt. Jeg tror det skyldes at vi har vært så redde for å ikke komme i mål siden vi har så mange andre prosjekter, sier daglig leder i Måneproduksjoner AS, Stein Olve Korneliussen.

Nå har de kommer i mål og er klar for festivalhelgen.

– Det har vært mange mann i sving. Det er mange frivillige som har vært involvert. Uten dem hadde det ikke gått. Nå er det mange telt, boder og selvfølgelig scener her, sier Korneliussen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Åtte evakuert etter ulmebrann

    Åtte personer er evakuert fra en leilighet i Helgerødgata i Moss, hvor en stråleovn startet en ulmebrann. Fire er sendt til legevakt etter å ha fått i seg røyk, melder politiet lørdag morgen. Nødetatene er på stedet.

    Laster Twitter-innhold
  • Starter interkommunalt havneselskap

    I dag bestemte kommunene i Nedre Glomma-regionen å slå seg sammen til et interkommunalt havneselskap. Avtalen ble undertegnet i dag og vil starte opp etter nyttår. Både Sarpsborg og Hvaler ser store fordeler med et samarbeid med Borg havn i Fredrikstad. Sammenslåingen vil også kunne merkes for de med fritidsbåter, forteller styreleder Siri Martinsen