NRK Meny
Normal

Leter etter vitner til påkjørsel

Fotgjenger skal ha blitt liggende under bil ved bussterminalen i Sarpsborg.

Fotgjengeren, en mann i 20-årene, hadde smerter og fikk behandling av legevakta, sier operasjonsleder Rune Arneberg ved Østfold politidistrikt, søndag morgen.

– Han hevder at han ble liggende under bilen og har vondt i hofta. Bilføreren hadde tatt kontakt med ham for å sjekke hvordan det sto til, og deretter kjørt fra stedet, forklarer politiet om hendelsen, som fant sted klokken 0045 ved bussterminalen.

Sølvfarget Nissan eller Mazda

Påkjørselen er politianmeldt, men politiet har foreløpig ingen vitner og håper folk som har vært i området kan ta kontakt.

– Vi er veldig interessert i å komme i kontakt med vitner som har vært i dette området på denne tiden. Og bilfører av en sølvfarget Nissan eller Mazda. Fornærmede mente registreringsnummeret på bilen begynner på KH 203, sier Arneberg.

Ifølge operasjonslederen skal fornærmede avhøres i løpet av søndagen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Fengsel for alko-smugling


    En Trøgstad-mann i 50-årene er dømt til fengsel i 36 dager, etter at han smuglet inn 350 liter brennevin, 138 liter vin og 47 liter øl i mai i år. Mannen ble stanset nord i Marker kommune. Mannen innrømmet smuglingen da saken var oppe for Heggen og Frøland Tingrett. Mannen mister dessuten førerkortet for en periode på elleve måneder.