NRK Meny
Normal

Kroppsdeler tilhørte en 42 år gammel mann

Skjelettet som ble funnet i Näsinge utenfor Strömstad i i august tilhørte en 42 år gammel mann.

Likfunn i Näsinge utenfor Strömstad
Foto: Petter Larsson/NRK

Det skriver Sveriges Radio Väst i dag.

DNA-profilen som er laget, har ikke gitt politiet treff på savnede personer, men søket kommer til å fortsette både i Sverige og i utlandet.

Mannen skal ikke ha skandinavisk opphav.

– Vi har fått beskjed fra den rettsgenetiske avdelingen i Linköpingat de har funnet visse ting. Det er at det ikke er en skandinav, at det er en mann på 42 år og de har laget en DNA-profil, sier etterforskningsleder Thord Haraldsson.

– Noen teori om hva som kan ha skjedd?

– Nei, vi vet ikke mye.

LES OGSÅ:

Oppdaget kroppsdeler

Det var i slutten av august at Evelina Andersson og samboeren oppdaget kroppsdeler fra et menneske, da de var ute med hunden for å plukke sopp i enga deres.

Etterforskningsleder Thord Haraldsson fortalte da til NRK at det var ting på funnstedet som kunne tyde på at det hadde skjedd noe kriminelt, uten at politiet har kunnet slå fast dette.

Fredag 29. august kunne Haraldsson fortelle at kroppsdelene tilhører en mann mellom 25 og 40 år.

Politiet har nå funnet stort sett et helt skjelett etter et menneske, en jakke, og har nå også gjort disse nye funnene.

LES OGSÅ:

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Buss mot fotgjenger

    Trafikken går igjen som normalt etter at en fotgjenger ble påkjørt av en buss ved Valaskjold bru i Sarpsborg. Det melder politiet på Twitter. De forteller at fotgjengeren er tatt hånd om av ambulansepersonell.

  • Bør utsette vannverksak

    Kommunestyret i Aremark bør utsette behandlingen av vannverksaken. Det mener Per Ivar Thomasrud, som er talsmann for innbyggerne som fikk mindre enn en uke på å betale en tilknytningsavgift på 18 750 kroner. Om lag 90 aremarkinger hevder, via advokat, at kravet er foreldet.