Fylte byen med musikk

Det sydet av musikk i Moss sentrum lørdag. Musikkfest Moss ble akkurat den festdagen arrangørene håpet på.

Gå til forsiden

Se bilder fra musikkfesten i Moss

Terje Kinn

Se bilder fra musikkfesten i Moss

11 bilder

  – Dette er helt topp, det er jo helt fullt her! lo en godt fornøyd Terje Kinn etter Hot Rod Doubles åpningskonsert på Queens Pub.

  Flere musikkmiljøer i Moss har gått sammen for å arrangere Musikkfest i byen for første gang.

  Nitten konserter med femten band, soloartister, kor og korps sørget for musikk for enhver smak fra åtte ulike scener rundt om i byen.

  Tross syden-temperaturer og badevær la mange turen til Moss sentrum i dag.

  Odd Arne Olsen og Sjur Mamen var tidlig på plass på Queens.

  – Jeg skal i hvert fall få med meg to eller tre konserter, sier Odd Arne Olsen.

  – Fantastisk vær, fantastiske artister og en fantastisk by. Dette kan ikke bli bedre, slår Sjur Mamen fast.

  Musikkfesten skal vokse

  Musikkens dag eller Musikkfest blir arrangert i en rekke byer i mer enn 100 land. For Moss er det første gang, men det blir ikke siste, lover arrangørene Mosseregionens musikkråd, Parkteateret AS og Allaktivitetshuset på Skarmyra.

  – Vi starter pent i år med «bare» 19 konserter. Tenk når vi kan stille med 50! Målet må være at dette skal bli skikkelig stort, sier Kinn .

  Musikkfesten skal være et sted å presentere ulike former for lokal musikk innen alle sjangere. På lørdagens program sto både ung punk, rockabilly, korsang, hornmusikk, visesang og Beatles.

  SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Avsluttet helikoptersøk ved Vansjø

   Politiet har avsluttet et søk etter to mulig savnede barn ved Gjerrebogen i Vansjø. Det så ut som om noen kunne ha falt gjennom isen, men etter søk blant annet med en Sea King slår politiet fast at det dreier seg om overvann som kan se ut som et råk. – Det er ikke lenger noe mistanke om at noen har gått ut på isen, sier leder Terje Nordang på operasjonssentralen til NRK.