NRK Meny
Normal

Fyllekjørte tre ganger på 11 dager

For tredje gang er fredrikstadmannen stanset av politiet for fyllekjøring i løpet av 11 dager.

Fyllekjøring (Illustrasjonsfoto)

Ved 22-tiden onsdag kveld ble mannen i midten av 20-årene igjen stanset av politiet kjørende i Sannegata i utkanten av Sarpsborg sentrum. Ifølge politiet åpenbart med for høy alkoholpromille i blodet.

Foto: Scanpix / SCANPIX

Ved 22-tiden onsdag kveld ble mannen i midten av 20-årene igjen stanset av politiet kjørende i Sannegata i utkanten av Sarpsborg sentrum.

Ifølge politiet åpenbart med for høy alkoholpromille i blodet.

Bilen beslaglagt

Nå har politiet beslaglagt mannens bil i håp om at det blir en stopp i fyllekjøringa.

- Dette var litt i meste laget. Vi så ingen annen utvei enn å ta bilen hans for å få en stopp på denne kjøringen, sier operasjonsleder Martin Nygårdsmoen i østfoldpolitiet.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Senterpartiet vil fjerne villsvin

    Det er fortsatt bred politisk enighet på Stortinget om at villsvin er uønsket i Norge. Samtidig gjør den svenske villsvin-politikken et fullstendig uttak vanskelig. Landbrukspolitisk talsperson i Senterpartiet, Geir Pollestad, mener det må på plass en utryddingsplan, skriver Nationen. Han mener villsvin er en fremmedart som bør skytes, ikke forvaltes.

  • Til sykehus etter brann i Gressvik

    To personer er fraktet til sykehus etter en brann i en bolig i Gressvik i Østfold, melder politiet. Den ene skal ifølge politiet ha fått brannskader på en arm, og den andre har skader i et bein etter å ha hoppet fra 2. etasje.