NRK Meny

FV22 stengt i Rakkestad

Fylkesvei 22 er stengt sør for Degernes i Rakkestad, etter at et vogntog veltet i morges. Det er et vogntog for dyretransport som har veltet, vogntoget var tomt da uhellet skjedde. Føreren har fått et kutt i hodet, melder politiets operasjonssentral. Fylkesveien vil være stengt i mange timer framover, melder Statens vegvesen / vegtrafikksentralen. Det er mulig omkjøring via FV654, Førrisdalsveien.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bane Nor varsler grunnundersøkelser

    Bane Nor varsler en rekke grunneiere i Råde og Fredrikstad om at det skal gjøres grunnundersøkelser for det nye dobbeltsporet. Traseen hvor det opprinnelig var tenkt at dobbeltsporet skulle gå, har så dårlig grunn at Bane Nor ser seg om etter en annen trasé. 19 grunneiere fra sørvest for Karlshus til Kjølberg i Fredrikstad har fått varsel om at det skal gjøres grunnundersøkelser.

  • Rådmannen i Spydeberg slutter

    Rådmann i Spydeberg, Gry Sjødin Neander, har takket ja til å bli ny rådmann i Kongsvinger. Neander tiltrådte stillingen som rådmann i Spydeberg i september 2017, og skulle etter planen sittet i stillingen til ny kommune er etablert 1. januar 2020.

    Arbeidet med å sikre ny ledelse i Spydeberg har selvsagt allerede startet, skriver ordfører i Spydeberg Petter Schou.