NRK Meny
Normal

Full mann kjørte tre mil i feil kjøreretning

Den sterkt berusede føreren skapte kaos på E6 i Bohuslän lørdag kveld.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen kjørte fra Munkedal til Tanum med en promille på 1,8. Den røde streken viser hvor mannen kjørte i feil kjøreretning.

Mannen kjørte nordover på E6 ved Munkedal da politiet fikk de første meldingene like etter klokken 21 lørdag kveld. Innringerne fortalte da om en bil som kjørte mot motgående trafikk, skriver bohuslaningen.se.

– Det gjorde han hele veien opp til Huds moar. Der klarte to vogntogførere å stanse ham ved å blokkere veien og ta fra mannen nøklene, sier politiets operasjonsleder Lars-Gunnar Gustafsson til avisen.

Men mannen klarte å komme seg tilbake i bilen, låse dørene og finne frem reservenøkkelen. Han fortsatte deretter ferden nordover i nesten 20 kilometer til før politiet fikk stanset ham ved Tanum.

Med en promille på 1,8 tilbakela mannen nærmere 50 kilometer på motorveien. Minst 30 av dem var på feil side av veien. Han er nå siktet for grov promillekjøring og uaktsomhet i trafikken, skriver bohuslaningen.se.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Sparta henter svenske

    Den svenske ishockeyspilleren Ludwig Karlsson (26) er klar for spill i Sparta resten av sesongen, melder Sarpsborg Arbeiderblad. 26-åringen er blitt fristilt fra sin engelske klubb Milton Keynes Lightning. Karlsson er forward og har scoret to mål og stått bak 6 assist på 23 kamper denne sesongen.

  • Veien åpnet etter kjedekollisjon

    Politiet opplyser at riksvei 109 er åpnet etter en kjedekollisjon torsdag ettermiddag. Fire biler kjørte inn i hverandre og politiet mistenker at føreren av den bakerste bilen var påvirket av rusmidler. Føreren anmeldes.