NRK Meny
Normal

Frykter kaos ved Sandesundbrua

Hundskinnveien under Sandesundbrua stenges i begge retninger.

Hundskinnveien
Foto: Statens vegvesen

Nå frykter Statens vegvesen lange køer i rushtrafikken.

- Benytt andre avkjøringer

Veien som stenges går under Sandesundbrua og stenges i begge retninger ved rundkjøringene ved Biltema og Toys`r us, skriver vegvesenet i en pressemelding.

– Skal du av eller på E6 er det nok lurt å benytte seg av rampene på Årum eller Lekvold. Området ved Hundskinnveien er allerede sterkt trafikkert og vi frykter at det kan bli kødannelse i rushtiden, sier delprosjektleder Statens vegvesen Karl-Erik Willadsen.

Mye bråk

Statens vegvesen har sett seg om etter andre alternativer enn å stenge veien på dagtid. Det har vist seg å være vanskelig.

- Alternativet er å holde Hundskinnveien nattesteng. Slik vi ser det er ikke det noen god løsning ettersom arbeidet som skal utføres er støyende. Da hadde vi fratatt mange innbyggere nattesøvnen fem dager i strekk og det er ikke aktuelt, sier Willadsen.

Stengningen gjelder fra 31. juli kl 09.00 til 5. august kl 22.00. Omkjøring vil skje via Klokkergårdveien.

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Sjekker hygienen ved kiosker

  Steder som serverer hurtigmat, som bensinstasjoner og storkiosker, kan nå vente seg besøk av Mattilsynet i Østfold og Follo.

  Mattilsynet sjekker renhold, personlig hygiene og om maten oppbevares som den skal.

 • Skjebnemøte for sykehusdirektør

  Det er innkalt til ekstraordinært styremøte ved Sykehuset Østfold HF mandag. Eneste sak er direktørens fremtid. Det skriver Dagens medisin.

  Sykehuset har lenge slitt med et høyt antall korridorpasienter, og et akuttmottak som er for lite. Enkelte avdelinger sliter dessuten med kapasitetsproblemer. Dette, kombinert med Ebbesens lederstil, har ført til en stadig større misnøye med ham som sykehusdirektør, skriver Dagens medisin.

  Sykehusdirektør og ambulansepersonell står ved inngangen til akuttmottaket ved Sykehuset Østfold