NRK Meny
Normal

Fortsatt kritisk for knivskadd mann

To personer er siktet for grov legemsbeskadigelse med svært farlig redskap. En polsk mann i 40-årene ligger kritisk skadd på sykehuset.

Kritisk skadd etter knivstikking

Tilstanden til mannen som ble skadet etter knivstikkingen lørdag kveld er fortsatt kritisk. I dag sikrer politiet spor på åstedet.

Foto: Sebastian Nordli / NRK

Alvorlig skadd etter knivstikking i Sarpsborg

To personer er siktet etter at en mann i natt ble fløyet til Ullevål med alvorlige skader.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Mannen ble fløyet med luftambulanse til Ullevål natt til søndag. Ifølge Luftambulansens samband skal det dreie seg om massive hodeskader etter slag med øks.

Østfold politidistrikt får opplyst fra Oslo universitetssykehus søndag kveld at mannens status fortsatt betegnes som kritisk.

LES OGSÅ: Alvorlig skadd etter knivstikking

Åstedet er sperret av

Politiet har i natt drevet krimtekniske undersøkelser i og ved boligen hvor hendelsen fant sted. Etterforskningen fortsetter med full styrke utover dagen.

– Politiet kan foreløpig ikke bekrefte hva slags våpen som er benyttet i ugjerningen. Hele åstedet er nå sperret, for at krimteknikere skal fortsette sine undersøkelser utover dagen, opplyser etterforskningsleder Espen Fronth-Andersen i Østfold politidistrikt.

Politiet har besluttet å sikte to personer i forbindelse med ugjerningen for grov legemsbeskadigelse med svært farlig redskap.

– Begge de siktede oppholdt seg i leiligheten da gjerningen ble begått, sier etterforskningslederen.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad bor en av dem i huset. Den andre mannen som er siktet var den som meldte fra til politiet om hendelsen. Han var til stede under knivstikkingen og ble først avhørt som vitne.

En polsk mann i 40-årene er fraktet til Ullevål Universitetssykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i Sarpsborg.

Mann hardt skadd etter knivstikking

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Høili fortsetter som FFK-sponsor

    Milliardær Terje Høili vil også kommende sesong være hovedsponsoren til Fredrikstad Fotballklubb. Det skriver Fredriksstad Blad. Verken klubben eller sponsoren vil si hvor mye penger som ligger i avtalen de nå har signert.

  • Trafikken går igjen på østre linje

    Kommunikajsonsproblemene på østre linje er løst og togene går igjen, melder NSB.