Fortsatt kritisk for knivskadd mann

To personer er siktet for grov legemsbeskadigelse med svært farlig redskap. En polsk mann i 40-årene ligger kritisk skadd på sykehuset.

Kritisk skadd etter knivstikking

Tilstanden til mannen som ble skadet etter knivstikkingen lørdag kveld er fortsatt kritisk. I dag sikrer politiet spor på åstedet.

Foto: Sebastian Nordli / NRK

Alvorlig skadd etter knivstikking i Sarpsborg

To personer er siktet etter at en mann i natt ble fløyet til Ullevål med alvorlige skader.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

Mannen ble fløyet med luftambulanse til Ullevål natt til søndag. Ifølge Luftambulansens samband skal det dreie seg om massive hodeskader etter slag med øks.

Østfold politidistrikt får opplyst fra Oslo universitetssykehus søndag kveld at mannens status fortsatt betegnes som kritisk.

LES OGSÅ: Alvorlig skadd etter knivstikking

Åstedet er sperret av

Politiet har i natt drevet krimtekniske undersøkelser i og ved boligen hvor hendelsen fant sted. Etterforskningen fortsetter med full styrke utover dagen.

– Politiet kan foreløpig ikke bekrefte hva slags våpen som er benyttet i ugjerningen. Hele åstedet er nå sperret, for at krimteknikere skal fortsette sine undersøkelser utover dagen, opplyser etterforskningsleder Espen Fronth-Andersen i Østfold politidistrikt.

Politiet har besluttet å sikte to personer i forbindelse med ugjerningen for grov legemsbeskadigelse med svært farlig redskap.

– Begge de siktede oppholdt seg i leiligheten da gjerningen ble begått, sier etterforskningslederen.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad bor en av dem i huset. Den andre mannen som er siktet var den som meldte fra til politiet om hendelsen. Han var til stede under knivstikkingen og ble først avhørt som vitne.

En polsk mann i 40-årene er fraktet til Ullevål Universitetssykehus med alvorlige skader etter å ha blitt knivstukket i Sarpsborg.

Mann hardt skadd etter knivstikking

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Se TV-sendingen 18.50

  • Grace Bullen verdensmester

    Bryteren Grace Bullen fra Fredrikstad er verdensmester etter at hun vant 59-kilosklasseni U23-VM. Hun slo hun kinesiske N. Rong 5-2 i finalen.

    Grace Bullen
    Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix