NRK Meny
Normal

Fortjent seier til Sogndal IL

En spennede kamp med gule og røde kort og krangling med dommere var noe av det du fikk oppleve på Sarpsborg stadion når Moss tapte 1-4 mot Sogndal.

Video Sogndal - Løv-Ham, 06.06.10

Sogndal IL var svært fornøyd over egen innsats på Sarpsborg stadioen i kveld.

Foto: Nyhetsspiller

Kveldens kamp gikk av stabelen på Sarpsborg stadion, grunnet nylagt gress på Melløs. Det var kanskje derfor Moss ikke klarte å prestrere så bra da de ble slått av Sogndal som ligger på toppen av tabellen.

LES OGSÅ:

Frustrerende

Det var en eneste stor pipekonsert på stadion i kveld, der de 474 tilskuerne som hadde tatt seg turen ikke var så fornøyd med dommeravgjørelsene i kampen. Det var ikke bare tilskuerne som ikke var enig i dommer avgjørelsene men også MFK-kaptein Ringberg

– Han avgjør ikke kampen, men han er innvolvert veldig mange situasjoner der vi ikke får det med oss. Det er ikke så mye å gjøre noe med, men det er jævlig frustrerende, sier en oppgitt Ringberg

Rødt kort

Moss måtte spille nesten en time med 10 mann etter at Niklas Heia fikk sitt andre gule kort og måtte gå i garderoben etter 34 minutter. Djedje Sery skapte ny spenning da han reduserte til 1-2 rett etter pause. Men laget klarte ikke å fortsette og det beste laget vant.

18 juli er det hjemmekamp igjen og gresset skal være klart på Melløs, da de møter Ranheim.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kontroll på skogbrann

    Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.

  • Trafikkuhell på E6 ved Solli

    Det er kødannelse på E6 ved Solli. Årsaken er et trafikkuhell i sørgående retning. Nødetatene er på vei.