NRK Meny
Normal

Fire pågrepet etter væpnet aksjon

Politiet aksjonerte mot Bandidos sine lokaler i Fredrikstad. Beslagla narkotika og penger. Se video!

Væpnet aksjon mot Bandidos

Politi aksjonerer på Nabbetorp.

Foto: Sebastian Nordli / NRK

Fire personer ble pågrepet da politiet aksjonerte mot Bandidos sine klubblokaler på Østsiden i Fredrikstad i dag. De fire er siktet for ulike forhold.

Hva forholdene går ut på vil ikke politiet svare på foreløpig.

Aksjonen var rettet mot lokalene til MC-klubben Bandidos på Nabbetorp, og politiet beslagla blant annet narkotika og penger.

 • SE VIDEO:
  Politiet aksjonerer mot Bandidos lokaler på Østsiden i Fredrikstad.

  Politiaksjon på Østsiden.

– Vi har fått et oppdrag

Politiet vil ikke gå ut med mye informasjon om aksjonen, men bekrefter at væpnet politi var på stedet.

Tommy Brøske

Tommy Brøske, politiinspektør ved Sentral etterforsking- og utlendingsenhet.

Foto: Martin Tangen Schmidt/NRK

– Pågripelsene er et ledd i en pågående etterforskning. De fire personene er siktet for ulike forhold, som for så vidt også ble avslørt under ransakingen, forteller Tommy Brøske, politiinspektør ved Sentral etterforsking- og utlendingsenhet.

Mer detaljert enn det vil ikke Brøske være. Han forteller at etterforskningen pågår for fullt, og at den vil fortsette å gjøre det utover kvelden og i morgen.

På spørsmål om det kan bli flere aksjoner, svarer Brøske at man ikke kan utelukke det i en pågående etterforskning.

– Østfold politidistrikt har fått et oppdrag som vi er i ferd med å gjennomføre. All informasjon vil bli gitt fra sentral etterforskningsenhet senere i dag, forteller innsatsleder Anders Strømsæther.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Ny spiller til Stjernen

  Ishockeyspilleren Eirik Børresen har skrevet en ettårskontrakt med Stjernen. Det skriver Fredriksstad Blad. Børresen er 26 år gammel og spilte sist sesong for Stavanger Oilers. Han har også spilt tre sesonger i Sparta. Børresen kommer opprinnelig fra Storhamar.

 • Kontroll på skogbrann

  Brannvesenet i Fredrikstad har kontroll på en lyng- og skogbrann på Vikane. Fredag formiddag fikk brannvesenet melding om at det brant i et ca. ett mål stort område ved Sareptaveien. Alarmsentral Brann Øst advarer mot stor skogbrannfare.