NRK Meny
Normal

Fire menn anmeldt for sexkjøp

Politiet har pågrepet og anmeldt fire menn for å ha kjøpt sex i Sarpsborg.

Krimsjef i Sarpsborg Kai Andersen

Krimsjef i Sarpsborg Kai Andersen forteller at to rumenske kvinner har erkjent å ha solgt sex fra en leilighet i Sarpsborg.

Foto: Martin Tangen Schmidt / NRK

Pågripelsene ble gjort ved en leilighet rett utenfor Sarpsborg sentrum natt til lørdag.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad ble politiet oppmerksomme på den aktuelle leiligheten i forbindelse med et annet oppdrag.

– Det ble avdekket at det foregikk kjøp og salg av seksuelle tjenester i leiligheten. I løpet av natten ble tre menn pågrepet og ytterligere en mann anmeldt for kjøp av seksuelle tjenester. Én mann har erkjent forholdet, mens tre delvis har erkjent ved at de har erkjent å ha avtalt betaling for seksuelle tjenester men at disse aldri ble gjennomført, sier krimsjef Kai Andersen ved Sarpsborg politistasjon til avisen.

Andersen sier at to rumenske kvinner har erkjent å ha solgt sex fra leiligheten. De to kvinnene er avhørt.

Krimsjefen forteller også til sa.no at det foreligger en anmeldelse som omhandler hallikvirksomhet i forbindelse med saken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ingen eksplosjon

    Hullet i asfalten på Kråkerøy ungdomsskole ble ikke skapt av en eksplosjon. Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Sveen sier til NRK at de ikke har mottatt noen meldinger om eksplosjonsstøy fra de boligene i nærheten. – Folk ville hørt det, og da hadde vi fått meldinger om det. Hva som har forårsaket hullet vet vi ikke.

  • Tredje vannlekkasjen under kontroll

    Status for beboere i Onsøy 22. juli kl. 08.00: Ledningsnettet fylles nå med vann. Når vannet er tilbake kan det være luft i ledningene og vannet kan være noe misfarget. Vi anbefaler å la kaldt vann renne og tappe siler på tappestedene til vannet er klart, melder Fredrikstad kommune.