NRK Meny
Normal

Fire menn anmeldt for sexkjøp

Politiet har pågrepet og anmeldt fire menn for å ha kjøpt sex i Sarpsborg.

Krimsjef i Sarpsborg Kai Andersen

Krimsjef i Sarpsborg Kai Andersen forteller at to rumenske kvinner har erkjent å ha solgt sex fra en leilighet i Sarpsborg.

Foto: Martin Tangen Schmidt / NRK

Pågripelsene ble gjort ved en leilighet rett utenfor Sarpsborg sentrum natt til lørdag.

Ifølge Sarpsborg Arbeiderblad ble politiet oppmerksomme på den aktuelle leiligheten i forbindelse med et annet oppdrag.

– Det ble avdekket at det foregikk kjøp og salg av seksuelle tjenester i leiligheten. I løpet av natten ble tre menn pågrepet og ytterligere en mann anmeldt for kjøp av seksuelle tjenester. Én mann har erkjent forholdet, mens tre delvis har erkjent ved at de har erkjent å ha avtalt betaling for seksuelle tjenester men at disse aldri ble gjennomført, sier krimsjef Kai Andersen ved Sarpsborg politistasjon til avisen.

Andersen sier at to rumenske kvinner har erkjent å ha solgt sex fra leiligheten. De to kvinnene er avhørt.

Krimsjefen forteller også til sa.no at det foreligger en anmeldelse som omhandler hallikvirksomhet i forbindelse med saken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Tekniske spor fra smuglerlager

    Politiet har sikret spor fra smuglerdepotet som ble avdekket nær svenskegrensa på søndag. Det bekrefter politiet i Halden. Det var en turgåer som snublet over smuglerdepotet hvor det ble funnet over 1600 liter øl, vin og sprit. De tekniske sporene er sendt inn til Oslo for analyse.

    Tollbeslag i skogen ved Kornsjø
    Foto: Tolletaten
  • Storseier for 08

    Dagens treningskamp mellom Sarpsborg 08 og FFK endte til slutt 4–0 til hjemmelaget. Kristoffer Normann Hansen, Rashad Muhammed, Ismaël Coulibaly og Gaute Vetti stod for skåringene.