NRK Meny
Normal

Ferdig i Sparta

Sparta-målvakt Phil Osaer er på jakt etter ny klubb.

Sparta-keeper Phil Osaer fra en kamp mot Frisk Asker i fjor.

Sparta-keeper Phil Osaer forlater Sparta.

Foto: Espen hildrup / Scanpix

– Vi har blitt enige med Phil om at vi avbryter samarbeidet. Han har lyst til å gå videre, og det har vi vært informert om lenge. Jeg synes det er trist, sier daglig leder i Sparta, Tore Jobs, til SA.

– Vi har tatt tre gullmedaljer, to sølv- og bronsemedalje i løpet av de årene Phil har spilt for oss. Han er også en fantastisk person.

Osaer kom til Sparta i 2008.

Nedtur i kvarten

I fjor ble Sparta seriemestere, i år endte det med 5. plass i serien. Laget røyk ut i kvartfinalen i NM. Til tross for en nedtur mener Tore Jobs at sesongen ikke kan beskrives som en fiasko.

– Nei, nei, nei. Fiasko er et veldig sterkt ord, så det er det ikke. Hvis man ser på hvilke økonomiske ressurser Stavanger og Lørenskog har, så kan de hente spillere som Sparta aldri har hatt råd til å hente. Det er de to desidert beste lagene på papiret. Men vi kan være ærlige å si at sesongen ikke har blitt som vi hadde håpet på, har han tidligere uttalt til NRK.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Slo mann med balltre

    En mann i slutten av 20-årene er pågrepet og sitter i arrest etter at han sent i går kveld dukket opp hos en mann i 40-årene i Fredrikstad og slo ham med et balltre. Offeret er kjørt til sykehus, trolig er armen brukket. Mannen i 20-årene skal avhøres i løpet av dagen, melder politiet.

  • Tatt av politiet etter bråk

    Fire personer er innbrakt av politiet i løpet av natta etter at de var kranglete på byen. To menn i Moss, én kvinne i Fredrikstad og én kvinne i Halden måtte overnatte i arresten, melder politiet.