NRK Meny
Normal

Fem løslatt etter voldsepisode

Politiet så ingen grunn til å holde de fem mennene som ble pågrepet i Moss etter at en mann ble funnet hardt skadd i en bil søndag.

Mann funnnet hardt skadd i Moss

En politipatrulje oppdaget bilen med den skadde mannen da den stod parkert i krysset Varnaveien/Rabekkgata.

Foto: Anders Winlund/NRK

– Det var ikke så mye mer å få ut av dem, og vi så ingen grunn til å holde dem lenger, forklarer politiadvokat Vidar Wiik til Moss Avis.

Det var en politipatrulje som oppdaget bilen i krysset mellom Rabekkgata og Varnaveien ved en tilfeldighet like før klokken 22.00 søndag kveld.

Da patruljen tittet inn i bilen oppdaget de at mannen i 40-årene satt i passasjersetet på bilen.

Den fornærmede mannen ble søndag kveld sendt til Sykehuset Østfold i Fredrikstad, men ble overført til Oslo universitetssykehus hvor han ble lagt i kunstig koma og operert.

– Etter de opplysningene vi har fått, så har det stabilisert seg og han er på bedringens vei. Hva slags skader han har fått er jeg ikke helt oppdatert på, sier Wiik til Moss Avis.

Det var blitt utøvet stump vold og den skadde mannen hadde store skader i ansiktet og i mageregionen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Heintz forlenger med Sarpsborg

    Unggutten Tobias Heintz har skrevet under på en fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver klubben i en pressemelding. Den nye avtalen varer til sommeren 2021.

    Tobias Heintz
    Foto: Sebastian Nordli/NRK
  • Sier ikke nei til Viken

    Kristelig Folkepartis fylkespolitikere fra Buskerud, Østfold og Akershus avviser at partiet vil reversere Viken. På Stortinget har Ap foreslått å skrote kjempefylket, og det har vært stor spenning om KrF vil sikre flertall for forslaget. Men ifølge Olav Moe i Østfold KrF vil de ikke være med på å reversere Viken.