NRK Meny
Normal

Fem løslatt etter voldsepisode

Politiet så ingen grunn til å holde de fem mennene som ble pågrepet i Moss etter at en mann ble funnet hardt skadd i en bil søndag.

Mann funnnet hardt skadd i Moss

En politipatrulje oppdaget bilen med den skadde mannen da den stod parkert i krysset Varnaveien/Rabekkgata.

Foto: Anders Winlund/NRK

– Det var ikke så mye mer å få ut av dem, og vi så ingen grunn til å holde dem lenger, forklarer politiadvokat Vidar Wiik til Moss Avis.

Det var en politipatrulje som oppdaget bilen i krysset mellom Rabekkgata og Varnaveien ved en tilfeldighet like før klokken 22.00 søndag kveld.

Da patruljen tittet inn i bilen oppdaget de at mannen i 40-årene satt i passasjersetet på bilen.

Den fornærmede mannen ble søndag kveld sendt til Sykehuset Østfold i Fredrikstad, men ble overført til Oslo universitetssykehus hvor han ble lagt i kunstig koma og operert.

– Etter de opplysningene vi har fått, så har det stabilisert seg og han er på bedringens vei. Hva slags skader han har fått er jeg ikke helt oppdatert på, sier Wiik til Moss Avis.

Det var blitt utøvet stump vold og den skadde mannen hadde store skader i ansiktet og i mageregionen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Barnehagene gikk 12 mill i minus

    Barnehageetaten i Fredrikstad hadde i fjor et underskudd på 11,9 millioner kroner. Det melder Fredriksstad Blad. Avisen skriver at underskuddet kunne vært enda større, men etaten fikk tilført 5,4 millioner kroner fra andre virksomheter i seksjonen.

  • Østfoldinger klare for EM-kvalik

    Isabell Herlovsen fra Fredrikstad og Ina Gausdal fra Sarpsborg er blant de 19 spillerne som landslagssjef Martin Sjøgren har tatt ut til den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Nord-Irland 10. april. – Isabell kommer inn igjen etter å ha vært ute sist. Det er viktig for oss, sier landslagssjefen til fotball.no.

    isabell
    Foto: Yasmin Sunde Hoel