NRK Meny
Normal

Etterforsker voldtekt av mindreårig jente

Politiet har startet etterforskning og pågrepet en en ung mann mistenkt for voldtekt av en mindreårig jente i Moss fredag.

Overgrepet skal ifølge Moss Avis ha skjedd i 18-tiden fredag kveld ikke langt fra en skole i byen.

– Jeg kan bekrefte at de er på stedet for å sikre spor etter en antatt voldtekt. En yngre jente skal ha blitt voldtatt på det aktuelle stedet ved 18-tiden, bekrefter operasjonsleder Tommy Moen til avisa.

Moen sier til NRK.no fredag kveld at det ikke vil bli gitt ytterligere opplysninger i saken før leder av etterforskningsseksjonen kommer på lørdag.

En ung mann mistenkt for voldtekten ble pågrepet i Oslo i 21-tiden.

– Jeg kan bekrefte at vi har pågrepet en person som sitter i arresten hos oss, utover det ønsker jeg ikke å gi flere opplysninger, sier politiadvokat Dag Paulsen i Oslo politidistrikt til NRK.

Politiet i Østfold opplyser at de har satt i gang både teknisk og taktisk etterforskning.

Samtidig understreker de at de ikke vil komme med flere uttalelser i saken før lørdag.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker Norgesmestere i innebandy

    Det var Greåker som stakk av med NM-tittelen etter at de slo Sveiva på straffer i finalen i Ekeberghallen. Kampen endte 4-4 etter full tid. Greåker scoret på tre av sine straffer, mens Sveiva bommet på alle. Dermed kan sarpingene juble for sin første NM-seier på ni år.

  • Straffer i NM-finalen

    Greåker og Sveiva scoret to mål hver i den tredje perioden i NM-finalen i innebandy for menn, men ingen av lagene klarte å finne veien til målet i spilleforlengelsen. Finalen skal dermed avgjøres på straffer. Niklas Nordh og Martin Moeskau Lilleby sto bak de to målene i tredje periode.