NRK Meny
Normal

En trist dag for Moss FK

Etter søndagens lokaloppgjør mellom Moss og Sarpsborg 08, er Moss ett steg nærmere 2. divisjon.

Moss FK

Nok et tap for Moss FK på hjemmebane.

Foto: Espen Torgersen

Topplag møtte bunnlag på Melløs søndag kveld, og det var helt klart klasseforskjell.

Moss hadde ikke mye å stille opp med i denne kampen, i hvert fall ikke i første omgang, der laget ikke kom til noen sjanser. I andre omgang kom de litt mer med i kampen. Da var det altfor sent, Sarpsborg 08 vant 2-0.

Les også:

Bedre enn Moss

Roar Johansen

Roar Johansen er svært fornøyd etter kveldens kamp

Foto: Daniel Thømt / NRK

Hovedtrener for Sarpsborg 08, Roar Johansen, er allerede strålende fornøyd med årets sesong, og ikke minst søndagens kamp:

– Jeg synes vi er solide, så vidt jeg kan telle kom ikke Moss til en eneste stor sjanse, og det er et kvalitetsbevis for oss, sa Sarpsborg treneren.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Anmeldt for å ha slått russ

    En deltaker på russetreffet på Fredriksten i Halden er mistenkt for å ha slått til to medruss. Personen er kjørt i politiets arrest og anmeldt. En annen sitter også i arresten etter å ha vært utagerende og overstadig beruset på landstreffet for russ.

  • Anmeldt for fyllekjøring med båt

    Ved midnatt natt til lørdag fikk politiet melding om en beruset båtfører som reiste ut fra havna i Skjærhalden på Hvaler og litt seinere kom beskjeden om at den trolig hadde kjørt på grunn. Redningsskøyta fikk etter hvert kontroll på båten ikke langt fra havna i Skjærhalden og politiet kontrollerte båtfører, melder politidistrikt Øst på Twitter. Båtfører blir anmeldt for å ha ført båt i påvirket tilstand