NRK Meny
Normal

– Dette har vi jobbet steinhardt for

Mohamed Elyounoussi ble i kveld seriemester i eliteserien i sin første sesong for Molde.

Moldes Harmeet Singh

Mohamed Elyounoussi (i midten) og Molde sikret ligagullet fire runder før slutt.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

– Det er vanskelig å beskrive dette. Det bruser og det er mye følelser. Endelig har vi gullet, dette har vi jobbet steinhardt for, sa «Moi» til CMore umiddelbart etter kampslutt i Stavanger.

Molde er seriemestere for sesongen 2014 etter at laget slo Viking 2-1 lørdag. Klubben ble seriemester fire runder før slutt.

Laster Twitter-innhold

Mohamed Elyounoussi har vært en av lagets viktigste spillere etter overgangen fra Sarpsborg 08 før sesongen. 20-åringen har scoret 12 seriemål så langt og er klubbens toppscorer i eliteserien.

– Jeg hadde ikke forventet å vinne i min første sesong her. Men jeg vet at jeg kom til et bra lag og en fin klubb, som har vunnet mye de siste årene, forteller han.

Etter overgangen til Molde har angrepsspilleren nå blitt seriemester, debutert på A-landslaget, og får også muligheten til å vise seg frem i cupfinalen mot Odd senere i høst.

Nå håper han hele Molde møter opp for å feire klubbens tredje seriemesterskap på fire år, når klubben tar imot Haugesund på Aker Stadion 18. oktober.

– Jeg håper hele Molde by kommer og blir med på festen vi har laget nå, sier han til CMore.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Flere sparer skatt på forskning

    Stadig flere østfoldbedrifter benytter seg av ordningen med skattefradrag for utgifter til forskning, en ordning kalt skattefunn. Antallet aktive prosjekter i Østfold økte med 12 prosent det siste året. De største Skattefunn-prosjektene i Østfold foregår hos Gresvig As, Epiguard As, Esmart Systems As og Borregaard As.

    Borregaard hovedkontor
    Foto: JARL MORTEN ANDERSEN
  • Frykter å få for mange ansatte

    De fem kommunene som skal bli Indre Østfold kommune i 2020, forsøker å unngå at ansatte blir overtallige når kommunene blir slått sammen. Det er blant annet innført nye regler når stillinger blir ledige. Nå skal det vurderes om det er mulig å dekke opp arbeidet uten å ansette en ny i kommunen.