NRK Meny
Normal

– Dette har vi jobbet steinhardt for

Mohamed Elyounoussi ble i kveld seriemester i eliteserien i sin første sesong for Molde.

Moldes Harmeet Singh

Mohamed Elyounoussi (i midten) og Molde sikret ligagullet fire runder før slutt.

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

– Det er vanskelig å beskrive dette. Det bruser og det er mye følelser. Endelig har vi gullet, dette har vi jobbet steinhardt for, sa «Moi» til CMore umiddelbart etter kampslutt i Stavanger.

Molde er seriemestere for sesongen 2014 etter at laget slo Viking 2-1 lørdag. Klubben ble seriemester fire runder før slutt.

Laster Twitter-innhold

Mohamed Elyounoussi har vært en av lagets viktigste spillere etter overgangen fra Sarpsborg 08 før sesongen. 20-åringen har scoret 12 seriemål så langt og er klubbens toppscorer i eliteserien.

– Jeg hadde ikke forventet å vinne i min første sesong her. Men jeg vet at jeg kom til et bra lag og en fin klubb, som har vunnet mye de siste årene, forteller han.

Etter overgangen til Molde har angrepsspilleren nå blitt seriemester, debutert på A-landslaget, og får også muligheten til å vise seg frem i cupfinalen mot Odd senere i høst.

Nå håper han hele Molde møter opp for å feire klubbens tredje seriemesterskap på fire år, når klubben tar imot Haugesund på Aker Stadion 18. oktober.

– Jeg håper hele Molde by kommer og blir med på festen vi har laget nå, sier han til CMore.

Laster innhold, vennligst vent..

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Venter på bergingsbil

    Vegtrafikksentralen øst melder at det er ventetid for bergingsbil som kan få bort et vogntog som stenger for Oslofjordtunnelen i retning Drøbak. Det er uvisst hvor lenge tunnelen blir stengt.

  • Oslofjordtunnelen stengt mot Drøbak

    Oslofjordtunnelen i Akerhus og Buskerud er stengt i retning mot Drøbak. Det pågår berging av en vogntog i tunnelen, melder Vegtrafikksentralen øst.