NRK Meny
Normal

Datter døde - etterforskning gjenopptas

Moren nektet å godta at etterforskningen av dødsulykken der hennes datter omkom ble henlagt. Nå skal saken tas opp igjen.

Riksadvokaten gir moren medhold og saken gjenopptas.

Datteren hennes, en 18 år gammel jente omkom i en bilulykke på E18 i fjor sommer. Tre ungdommer var med i bilen. Jenta som omkom, satt fastspent i baksetet.

- En kjempeseier

Politiet henla saken fordi de ikke var sikre på hvem som satt bak rattet. Det nektet moren å godta, anket saken og fikk medhold.

 - Det er en kjempeseier. Det hadde jeg ikke trodd sjøl, da jeg fikk avslaget første gangen, sier jentas mor Ann Rita Ekhaugen.

Hun forteller at hun har hatt mange positive venner og mennesker rundt seg, som har hjulpet henne til å stå på for å få gjennom anken.

- Det har vært grusomt, og jeg syns det har vært forferdelig at vi kunne risikert at saken blir henlagt og la to stykker som var skyld i det få lov til å gå fri, sier hun.

 

 

 

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Senterpartiet vil fjerne villsvin

    Det er fortsatt bred politisk enighet på Stortinget om at villsvin er uønsket i Norge. Samtidig gjør den svenske villsvin-politikken et fullstendig uttak vanskelig. Landbrukspolitisk talsperson i Senterpartiet, Geir Pollestad, mener det må på plass en utryddingsplan, skriver Nationen. Han mener villsvin er en fremmedart som bør skytes, ikke forvaltes.

  • Til sykehus etter brann i Gressvik

    To personer er fraktet til sykehus etter en brann i en bolig i Gressvik i Østfold, melder politiet. Den ene skal ifølge politiet ha fått brannskader på en arm, og den andre har skader i et bein etter å ha hoppet fra 2. etasje.