NRK Meny

Danske signerte for Sarpsborg 08

Den danske 22-åringen Morten Knudsen har skrevet under på en amatørkontrakt med Sarpsborg 08. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Sarpingene har for mange utlendinger i stallen til å skrive proffkontrakt med spilleren. – Når han skriver amatørkontrakt, kan han spille i 3. divisjon for oss, sier sportssjef Thomas Berntsen til avisen.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Dette er helt vanvittig!

    En kvinne bosatt i Askim ble fredag kveld millionær i Norsk Tipping-spillet "Nabolaget". -Dette er helt vanvittig! sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar. Og siden spillet heter "Nabolaget", vant fem av kvinnens naboer 100.000 kroner hver. Med sine 32 Nabolaget-millionærer ligger Østfold nå på fylkestoppen i spillet som ble etablert for tre år siden. Syv av disse, inkludert fredagens millionær, er fra Askim.

  • Norsk kvinne omkom

    En 58 år gammel norsk kvinne døde i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 i Årjäng fredag ettermiddag. Det melder den svenske avisen NWT.se. Kvinnen satt i personbilen sammen med en 62 år gammel mann. Mannen ble alvorlig skadet men tilstanden hans skal være stabil. Det er fortsatt uklart hva som var årsaken til ulykken.