NRK Meny
Normal

Buss med skolebarn i grøfta

En buss med skolebarn og ungdommer skled i grøfta og fikk slagside i Fredrikstad i morgentimene.

Buss i grøfta
Foto: Stein Ove Korneliussen / NRK

– Det er en skolebuss med blant annet elever som skulle ta eksamen, sier innsatsleder Stig Øvergård.

Ulykken skjedde på riksvei 110 i Skjærviken ved 08-tiden torsdag morgen.

Store styrker rykket ut da flere meldinger om at en buss hadde veltet kom inn torsdag morgen. Det var flere amulanser, brannbiler og politibiler på stedet.

Buss i grøfta

Noen av skoleelevene kom seg ut ved å knuse en rute.

Foto: Stein Ove Korneliussen / NRK

Myk veikant

Bussen var på vei ut av Skjærviken, og kom på kanten av veibanen. Kanten er myk, og bussen sklei igjennom og la seg på siden

– Det er ingen skader. Folk er lettere rystet, men som sagt ingen er skadet, og det er ingen som er kjørt til sykehus eller legevakt, sier Øvergård.

– Vet ikke årsak

Veien ved ulykkesstedet ble stengt, og det dannet seg køer på begge sider. Veien ble delvis åpnet igjen rundt klokken 09 i dag. Politiet dirigerte trafikken manuelt.

Øvergård sier de ikke vet noe om årsaken til ulykken.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Kidnappingssak for retten

    Mandag 8. august i fjor ble en mann kidnappet fra sitt hjem i Moss. I morgen starter rettssaken i Sarpsborg tingrett. To menn tok seg inn i mannens hus, og med revolver og kniv truet de mannen til å kjøre mot Oslo. Bakgrunnen for kidnappingen skal være at den ene mannen mente at fornærmede skyldte ham penger. Det skriver moss-avis.no.

  • Kjenninger tatt for ruskjøring

    I køen som oppstod etter en trafikkulykke i Habornveien i Fredrikstad søndag oppdaget politiet en bilfører og en passasjer som de anser som kjenninger. Begge var ifølge politiet ruspåvirket og fører har ikke førerkort. Derfor blir forholdet anmeldt, melder politiet på Twitter.