NRK Meny

Boligbrann i Fossumveien

 • Ikke funnet brannårsak

  Brannteknikere har i dag avsluttet arbeidet ved brannstedet i Fossumveien i Fredrikstad. Politiet har enda ikke noen konklusjon på hva som var brannårsaken i det gamle huset i Bjørndalen.

 • Undersøkes av brannteknikere

  Politiet kan ennå ikke si noe om årsaken til brannen i en enebolig i Fredrikstad i går kveld.

  Huset er trolig et av de eldste i Bjørndalen, og tidligere har Fylkeskonservatoren sterkt anbefalt at bygningen ikke rives.

  Brannteknikere skal i dag undersøke brannstedet.

  Brann i bolig Bjørndalen
  Foto: Anne Ognedal
 • Boligbrann i Fredrikstad

  Alle beboerne i et bolighus i Fossumveien i Bjørdalen i Fredrikstad kom seg ut da det brøt ut brann i huset fredag kveld. Brannen ble varslet kl. 22: 32. Bolighuset og uthuset på eiendommen er av de eldre i området og står i SEFRAK- registeret. Det er et landsdekkende register over kulturminner og bygninger bygd før 1900.

  Boligbrann Fossumveien Fredrikstad
  Foto: Anne Ognedal / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

 • Advarer mot farlige strømskap

  Strømselskapet Hafslund advarer mot ødelagte og farlige strømsfordelingsskap langs veiene. Etter store mengder snø på Østlandet har flere skap blitt ødelagte etter snøbrøyting, ifølge kommunikasjonssjef Morten Schau i Hafslund.

 • Sarpsborg-spiller til HamKam

  HamKam og Sarpsborg er blitt enig om en låneavtale for islendingen Orri Sigurdur Ómarsson (23). Midtstopperen har fire landskamper for Island og kom til Sarpsborg før denne sesongen. Nå blir det førstedivisjonsspill på Hamar for islendingen.

  Orri Sigurdur Omarsson
  Foto: Sarpsborg 08