NRK Meny
Normal

Båtbrann i Skjebergkilen slukket

Båteieren har selv klart å slukke båtbrannen i Skjebergkilen Marina, melder politiet.

Skjerbergkilen
Foto: Google Maps

Rett før halv ni mandag kveld meldte brannvesenet at en båt stod i brann i Skjebergkilen Marina i Sarpsborg. Det skal være snakk om en båt på omkring 20 fot.

Brannvesenet ankom kort tid senere og startet slokningsarbeidet.

Ifølge operasjonsleder ved Østfold politidistrikt, Ingar Signebøen, fikk båteieren fikk selv kontroll på brannen. Det skal ikke være fare for spredning til andre båter.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Bøndene krever 1,8 milliarder

    Bøndene krever 1,8 milliarder kroner i årets jordbruksoppgjør. -Det er det som må til for at bøndene skal ta igjen inntektsgapet, sier leder av Østfold bondelag Arild Uvaag. Tall fra 2016 viste at bøndene hadde en gjennomsnittlig inntekt på 330.000 kroner per årsverk før skatt. Landbruksmeldinga fra i fjor gir klare føringer, mener Uvaag.

  • Dømt for overgrep

    En 30 år gammel mann fra Moss er dømt til sju måneders fengsel for blant annet å ha fått en femten år gammel jente til å utføre seksuelle handlinger med seg selv foran et webkamera. Mannen er også dømt for å ha fått en tretten år gammel jente til å sende ham nakenbilde av seg selv. Mannens datamaskin og mobiltelefon er også inndratt.