NRK Meny

Barnehuset skal ligge i Moss

Det ble i dag bestemt at det nye barnehuset i Østfold skal ligge i Moss. NRK kunne i desember melde at fylket skulle få sitt eget barnehus, hvilket betyr at barn og unge som skal avhøres i forbindelse med vold– og overgrepssaker ikke lenger trenger å dra inn til Oslo. Beslutningen kommer blant annet på bakgrunn av politiets egen anbefaling om Moss, og ordfører i kommunen Tage Pettersen er svært fornøyd. – Dette betyr mye ikke bare for barna, men også for de 20 til 30 arbeidsplassene vi får. Disse vil spenne store fagfelt, så dette er en gledens dag, forteller ordføreren.

Barnehus til Moss
Foto: Tomas Berger / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Greåker øker tabell-ledelsen

    Greåker innebandy slo Sveiva 8–5 i toppoppgjøret i innebandyens eliteserie i dag. Laget leder serien, fem poeng foran Sveiva på andreplass. Fredrikstad-laget Slevik ligger på tredjeplass, seks poeng bak Greåker, men med en kamp mindre spilt.

  • Sendt til sykehus etter ulykke

    Føreren av en bil som kolliderte med et tre på Vikaneveien i Fredrikstad er nå ute av bilen. Politiet skriver på Twitter at føreren er ve bevissthet og blir kjørt til sykehuset Østfold Kalnes.