NRK Meny
Normal

Backstreet Boys tilbake til Norge

– Dette er helt klart den ultimate sommerhappening, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul.

Backstreet Boys anno 2013

Nick Carter, AJ McLean, Howie Dorough, Brian Littrel og Kevin Richardson kommer tilbake til Norge i sommer. Bildet er fra 2013

Foto: Imeh Akpanudosen / Afp

Verdens mestselgende boyband kommer tilbake til Norge i sommer. Både anmeldere og publikum roste bandet da de spilte for utsolgte arenaer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim i mars.

Hylekor

Konserten i Oilershallen var utsolgt da bandet var i Stavanger i mars.

Foto: Benedicte Alexandra Rottem / NRK

Til sommeren kommer de fem stjernene til Odderøya Live i Kristiansand 11. juli, og til The Tall Ships Races i Fredrikstad 12. juli.

– Dette er helt klart den ultimate sommerhappening, hvem elsker vel ikke god musikk og flotte båter i herlig samspill? I mars var det ville tilstander og konsertene var stappfulle, vi gleder oss til å ta dette sirkuset og stemningen til feriehovedstaden Fredrikstad, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic Soul i en pressemelding.

Benedicte i Ettermiddagen på mP3 var en av få norske journalister som fikk møte Nick Carter og Howie D til en liten prat før konsertene i mars.

Holder over 120 konserter

Billettene til konserten på Kongsten fort utenfor Gamlebyen i Fredrikstad kommer til å koste 570 kroner. Torsdag klokken 09.00 vil bli lagt ut rundt 7000 billetter hos Billettservice.

– Dette bidrar ytterligere til å forsterke Fredrikstad og The Tall Ships Races som årets sommerdestinasjon, sier prosjektleder Bjørg Johnsrud Western og Ole-Henrik Holøs Pettersen, kultursjef i Fredrikstad.

Billettene til Odderøya Live koster 695 kroner.

De to konsertene er en del av «In a World Like This»-turnéen, som er bandets tiende turné i karrieren. Turnéen består av over 120 konserter over hele verden, og er den største bandet noen gang har lagt ut på.

The Tall Ships Races er verdens største seilskutearrangement og ett av verdens største idrettsarrangementer. Fredrikstad arrangerer The Tall Ships Races for andre gang i 2014, og nærmere hundre skuter og 4000 mannskaper ventes til Fredrikstad 12-15 juli.

Les også:

Se klipp fra da bandet var i Stavanger:

Created by InfoDispatcher

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ettersøksjegere truer med å slutte

    Syv ettersøksjegere i Eidsberg truer med å slutte dersom ikke Eidsberg kommune er villig til å øke betalingen. Det skriver Smaalenenes Avis. Jegerne sitter klare og rykker ut blant annet når vilt har forvillet seg innenfor gjerdene på E18 eller er blitt påkjørt. Nå truer de imidlertid med å legge ned alt arbeid fra 1. juli, dersom kommunen ikke er villig til å gi en lønnsøkning. Rådmannen vil avvente diskusjonen rundt lønn til den nye storkommune trer i kraft i 2020.

  • Skal redusere pillebruken

    Sykehuset Østfold skal se på hvordan pillebruken på sykehjem her i landet kan reduseres. Overlege Enrico Callegari håper tettere oppfølging og undervisning av sykehjemsleger kan ha effekt på forskrivningen av piller. Tidligere undersøkelser viser at det brukes altfor mye piller for å behandle eldre syke. Callegari starter nå en østfoldstudie i håp om å bedre situasjonen, for ifølge ham blir flere sykehjemspasienter overmedisinert hver eneste dag.