NRK Meny
Normal

Løy om trusler for å få hjelp til barregning

En mann i 40-årene kan vente seg en bot etter at han ringte til politiet med en falsk nødmelding i Halden.

Den gamle kjenningen av politiet var i ferd med å gjøre opp for seg ved et av byens vannhull, da han ringte nødnummeret og fortalte at han ble truet.

Politiet valgte å ta seg en tur til serveringsstedet, forteller operasjonsleder Terje Marstad i Østfold politidistrikt.

– Vi dro dit fordi han ringte og sa at det var noen som var ute etter å ta ham. Men det viste seg å bare være tull. Han ljugde på seg en trussel.

Det egentlige grunnen til at mannen ønsket bistand fra politiet var at han fant det vanskelig å gjøre opp barregningen sin.

– Han slet litt med å betale en barregning på 3000 kroner. Jeg regner med at oppgjøret ordnet seg, vi har i hvert fall ikke hørt noe mer fra ham.

Marstad sier at politiet har andre ting å bruke tiden sin på enn å hjelpe folk med barregningen. Den 42 år gamle mannen blir derfor anmeldt og kan trolig vente seg en tilleggsregning i form av et forelegg.

Laster Twitter-innhold

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Selger tomt ved flyplassen

    Investorene Terje Høili og Arvid Ryen avslutter flyplassengasjementet, og har lagt ut et tomteområde vis-à-vis terminalbygget i Rygge for salg. Det skriver Moss Avis. Rørskogen næringsområde er på 50 mål og har en prisantydning på 60 millioner kroner.

  • God kapasitet på innfartsparkering

    Statens vegvesen oppfordrer flere bilister som kommer sørfra inn mot Oslo til å bruke innfartsparkeringene ved E6, og ta buss videre derfra. Kapasiteten er fortsatt god både ved Tusenfryd og på Vinterbro, sier prosjektleder i Vegvesenet, Hilde Ulvik.