NRK Meny

135 km/t over Vetatoppen

En 23 år gammel mann fra Askim må utføre 30 timer samfunnsstraff, etter at han kjørte i 135 km/t i 80-sonen i Vardeveien i Fredrikstad for en måned siden. Da saken var oppe for Heggen og Frøland tingrett forklarte mannen at han hadde kjørt forbi et par biler som kjørte i ca. 75 km/t. 23-åringen får ikke kjøre bil i åtte måneder framover.

Vardeveien Fredrikstad
Foto: Christian Nygård Monsen / NRK

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • -Dette er helt vanvittig!

    En kvinne bosatt i Askim ble fredag kveld millionær i Norsk Tipping-spillet "Nabolaget". -Dette er helt vanvittig! sa kvinnen da hun fikk telefon fra Hamar. Og siden spillet heter "Nabolaget", vant fem av kvinnens naboer 100.000 kroner hver. Med sine 32 Nabolaget-millionærer ligger Østfold nå på fylkestoppen i spillet som ble etablert for tre år siden. Syv av disse, inkludert fredagens millionær, er fra Askim.

  • Norsk kvinne omkom

    En 58 år gammel norsk kvinne døde i en frontkollisjon mellom en personbil og en lastebil på E18 i Årjäng fredag ettermiddag. Det melder den svenske avisen NWT.se. Kvinnen satt i personbilen sammen med en 62 år gammel mann. Mannen ble alvorlig skadet men tilstanden hans skal være stabil. Det er fortsatt uklart hva som var årsaken til ulykken.