NRK Meny
Normal

- Legen en fare for helsetjenesten

En Østfold-lege har skrevet ut store mengder vanedannende medisiner.

Helsetilsynet i Østfold er svært krass i sin beskrivelse av legen og kaller ham en fare for sikkerheten i helsetjenesten.

De ber om at han mister retten til å skrive ut vanedannende medikamenter, sier senior-rådgiver Knut Fredrik Thorne.

- Må ikke få fortsette

Helsetilsynet i Østfold er svært krass i sin beskrivelse av legen og kaller ham "en fare for sikkerheten i helsetjenesten".

De ber om at han mister retten til å skrive ut vanedannende medikamenter, sier senior-rådgiver Knut Fredrik Thorne.

- Dette er så alvorlig at vi mener han ikke må få lov til å fortsette å skrive ut slike medikamenter, og den suspansjonen bør skje med umiddelbar virkning, sier han.

SISTE NYTT FRA ØSTFOLD:

  • Ikke meldt om flere uhell

    Det er ikke meldt om nye hendelser på veiene i indre Østfold de siste timene. Det sier operasjonsleder Pål-Andre Thorsby, i Follo politidistrikt. en person ble sendt til sjekk på grunn av nakkesmerter etter sammenstøt mellom to biler på Slituveien i 10-tiden, det er det eneste som er meldt inn av personskader etter at det var svært glatt på flere veier i indre Østfold i morges og i formiddag.

  • Drevne irer avslutter Månefestival

    Irske Waterboys skal avslutte Månefestivalen neste år. Bandet ble startet av Mike Scott i 1983, og har i en årrekke vært en festivalfavoritt i Norge. – Vi er superfornøyde med å ønske Waterboys velkomne til Gamlebyen, sier daglig leder Torill Frydenlund i Gamlebyen Festivaldrift AS.

    Mike Scott, The Waterboys, Kongsberg Jazzfestival 08.07.17
    Foto: Anders Nielsen / NRK