Spent pappa følger Isabell Herlovsen hjemmefra

Da Isabell Herlovsen klinte til med to scoringer i åpningskampen mot Thailand søndag, jublet pappa Kai Erik Herlovsen hjemme i Fredrikstad. Nå er den tidligere fotballproffen spent foran møtet med Tyskland i kveld.

Da Isabell Herlovsen klinte til med to scoringer i åpningskampen mot Thailand søndag, jublet pappa Kai Erik Herlovsen hjemme i Fredrikstad. Nå er den tidligere fotballproffen spent på om datteren får med seg kveldens kamp mot Tyskland.

Den tidligere fotballproffen, kai Erik Herlovsen, er spent foran møtet med Tyskland.

Pappa Herlovsen ble forhindret å reise til Canada, men følger spent med hjemme fra Fredrikstad. Når vi møtte han torsdag formiddag var det fortsatt usikkert om datteren kunne spille mot Tyskland, etter at en blodblemme satte henne ut av spill.

– Når hun våkner i Canada får jeg vite om hun får spille. Jeg kjenner Isabell, og jeg regner med at hun biter tennene sammen og klarer å gjøre en jobb mot Tyskland, sier Kai Erik.

Senere fikk Kai Erik den gode nyheten om at Isabell er klar for kveldens kamp.

Han legger ikke skjul på at det å møte Tyskland blir spesielt for datteren, ettersom hun er født der. Kai Erik Herlovsen selv var tidligere proffspiller i den tyske klubben Borussia Mönchengladbach.

– Hun tenker nok på det og tar det med seg inn i kampen. Alle vet at Tyskland er en tøff motstander å møte, men se hva Norge klarte å gjøre mot Tyskland under EM den gang. Dette er en kamp Norge kan vinne, men jeg tror nok Tyskland kan bli for sterke. Men det hadde vært moro om de vinner!

Her får du alt du trenger å vite om fotball-VM 2015.

Isabell Herlovsen

Isabell Herlovsen scoret to mål mot Thailand i åpningskampen. Faren Kai Erik Herlovsen følger datteren hjemme fra Fredrikstad.

Foto: Justin Tang / Ap