Hva får du når du blander en kokk, en cowboy, en Pontiac og en Cadillac?
Det er dagens spørsmål. Og hva er dagens prosjekt?
Å bruke en V8-er som komfyr.
Kokk og cowboy i skjønn forening.
Foto: Camilla NæssGrill med bånn gass
Å lage mat i et motorrom er kanskje ikke vanlig kost for de fleste av oss.
Vi tyr til kulegrill og gassgrill, men det stopper som regel der.
Rune Vestly, Østfold-cowboyen, er imidlertid motorkyndig og vi velger å gi han et forsøk.
En alternativ kjøkkenplate..
– Blir det varmt nok nedi her a tru, sier kokken undrende og titter under panseret.
Han er foreløpig skeptisk til prosjektet, selv om Vestly tildligere har eksperimentert med pølsevarming på en radiator.
Kjør, stopp, spis
Og hva står på dagens meny?
Grillspyd, elgburger og scampi.
Maten pakkes omhyggelig inn i folie og plasseres under panseret.
Lukter det svidd her av en eller flere grunner?
Foto: Camilla NæssSå er det bare å ta en kjøretur, mens vi venter på at maten skal bli ferdig.
– God bruk av bensinpenger, konkluderer kokken.
Prøv det hjemme?
Etter endt tur er alle spente på resultatet. Panseret åpnes, og...
– Det lukter burger, kommer det fra gutta.
Bør man gjøre dette hjemme?
Vi får la bildene bedømme.