Berusede folk sysselsatte politiet

Politiet i Østfold og Follo har hatt en hektisk julehelg, mye takket være berusede folk.

Knivstikking Gursken

Politiet i Østfold har hatt en hektisk julehelg.

Foto: Arne Flatin / NRK

Ved halv sju-tiden på første juledags kveld måtte politiet hente en beruset kvinne på Jeløya. Hun var tidligere på dagen bortvist fra et hus, men valgte å komme igjen noen timer senere. Kvinnen ble satt i arresten og blir anmeldt for forholdet.

To menn i slutten av tenårene sloss utenfor en kebabsjappe i Askim sentrum litt før midnatt. Begge fikk beskjed av politiet om å komme seg vekk fra sentrum.

Ved ettiden rykket politi og ambulanse ut til et serveringssted i Båstad i Trøgstad, etter melding om at det var en mann som blødde. Det viste seg at han var beruset og hadde falt. Han ble tatt hånd om av ambulansepersonellet.

Med balltre på byen

Ved totiden i natt måtte politiet ta seg av en mann som gikk rundt i Fredrikstad sentrum med et balltre. Mannen oppholdt seg på en bensinstasjon i sentrum og opptrådte truende. Han fikk tilbringe resten av natten i politiets lokaler.

Den samme mannen var et par timer tidligere blitt anmeldt etter å ha oppført seg truende på en bensinstasjon på Hafslund i Sarpsborg. Da ble han bortvist fra Sarpsborg for resten av natten.

En mann i tenårene er anmeldt for bruk av falsk legitimasjon. Han prøvde å komme seg inn på et utested i Sarpsborg ved totiden i natt.

Slått ned

En mann i tenårene ble slått ned av en ukjent gjerningsmann i Storgaten i Fredrikstad. Han ble kjørt til legevakten, ifølge politiloggen er det mulig at han har brukket nesen.

Ved halv-tre tiden ble en mann i 20-åringen bortvist fra Mysen sentrum etter knuffing og ordensforstyrrelser.

Ved tretiden ble en mann i 50-årene banket opp av to personer i Skoggaten i Moss. Han ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

På samme tiden ble en mann i 20-årene stanset bak rattet på en bil i Roald Amundsens gate i Sarpsborg sentrum. Mannen har ikke gyldig førerkort for bil, og ble anmeldt for forholdet.

En mann i 20-årene fikk overnatting i politiets lokaler etter å ha vært i klammeri i Storgaten i Fredrikstad. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse. En annen mann i 20 årene ble bortvist fra stedet av politiet. Dette tok han ikke på alvor, så han endte også i drukkenskapsarresten og må regne med en anmeldelse for forholdet.

En tredje mann, også han i 20 årene må regne med ekstra utgifter etter en bytur i Fredrikstad i natt: Han er anmeldt for urinering i Olav Holwechs gate.

Ved firetiden i natt fikk politiet melding om slåssing i en bolig i Hobøl. En person måtte kjøres til legevakt med lettere skader. Politiet har opprettet sak.