Hopp til innhold

– Jørgen er et geni på skateboard

I slutten av oktober ble Fredrikstad-skateren Jørgen Gundersen en del av teamet til skogiganten DC Shoes i Norge. Nå har han også blitt en del av familien til Pop HDWR.

Jørgen Gundersen

Jørgen Gundersen er spådd en stor fremtid med skateboardet under beina.

Foto: DC Shoes Norway

– Gutten er et geni på skateboard. Rett og slett et naturtalent som ser ut som han kan tøye tyngdekraften. På en sånn magisk måte at brettet alltid ender opp perfekt under føttene hans, sier tidligere snowboardproff Marius Otterstad, som driver luemerket Pop Headwear sammen med noen av Canadas største snowboardstjerner, til tacky.no.

Marius Otterstad

Marius Otterstad under kvalifisering til herrenes halfpipe under Fis World Cup Snowboard i svenske Tandådalen i 2003.

Foto: Ulf Palm / SCANPIX / NTB scanpix

Otterstad har vært profesjonell snowboarder med base i USA i flere år. Han har blant annet verdenscupseier og kvalifiserte seg direkte til The Arctic Challenge i 2003, som en av få nordmenn som har gjort det samme.

Jørgen Gundersen på sin side regnes som et av landets største talenter på skateboard, og ble Norgesmester i miniramp junior som 15-åring i 2008. Tacky kaller ham «minirampkongen».

Fredrikstad-skateren har de siste ukene signert med både DC og Pop HDWR, og mandag kommer parten hans med DC.

– Da jeg så han for første gang skate live fikk jeg frysninger nedover ryggen. Jeg gleder meg til å være med på fortsettelsen, sier Marius Otterstad.

Laster Twitter-innhold

Se teaseren til Gundersens DC part under: