- Har ikke bestemt meg

Det sier Tarik Elyounoussi (bildet) om den mulige overgangen til den italienske klubben Pescara.

Tarik Elyounoussi
Foto: Espen Torgersen / NRK

FFK spiller Tarik Elyounoussi har den siste uken vært i Italia for å se på forholdene i den nyopprykkede serie-a klubben Pescara. Han har blandt annet passert den medisinske testen i klubben og kun detaljer skal gjenstå før Fredrikstad gutten kan være Italia-proff. Men hovedpersonen selv har fortsatt ikke bestemt seg.

- Jeg har ikke bestemt meg ennå. Jeg vil ikke ta en forhastet avgjørelse og derfor synes jeg det er best å vente,sier Tarik til NRK

Tarik Elyounoussi har vært proff i utlandet tidligere, da i nederlandske Herenveen, og han vet derfor hvor viktig en ny utenlandstur vil være for hans karriere.

- Dette er et viktig steg for meg, og derfor må jeg vite at alt er i orden først, derfor vil jeg ikke ta en forhastet avgjørelse , sier Elyounoussi til NRK.

Han er også taus om når han eventuelt vil bestemme seg for fremtiden.

- Jeg vet ikke når jeg bestemmer meg, men dere får nok vite det, sier Tarik med et smil til NRK.

Rolig Amundsen

Tarik Elyounoussi er en av FFKs viktigste spillere, og det vil bety mye dersom han forsvinner, alikevel forholder FFK trener Trond Amundsen seg rolig med tanke på et eventuelt tap av stjernespissen sin.

-Det er utrolig energitappende å gå og tenke på hva som kan skje, så jeg begynner å forholde meg til det den dagen det skjer, sier Amundsen til NRK

les også: FFK vant over Sogndal