NRK Meny
Folk flokker seg rundt flyulykke på Sumatra
Foto: MUHAMMAD ZULFAN DALIMUNTHE / Afp

Flystyrt i Indonesia

Oppsummert

Et C-130 Hercules-fly har krasjet inn i et boligområde i byen Medan på Sumatra. Minst fem skal være drept, og skadeomfanget utover det er foreløpig ukjent.

 • Styrtet fly hadde motortrøbbel

  Sjefen for det indonesiske flyvåpenet sier flyet at som krasjet i byen Medan på Sumatra tirsdag 30. juni hadde problemer med en propell som indikerer at motoren kan ha stoppet, melder nyhetsbyrået AP.

 • Indonesia: 141 døde etter flyulykke

  Dødstallet etter tirsdagens flystyrt i Indonesia er økt til 141 mennesker, opplyser politiet i landet. 19 av de døde befant seg på bakken der flyet styrtet. Det militære transportflyet styrtet i et boligområde i Medan bare minutter etter avgang.

 • Dødstallene stiger etter flystyrt

  74 personer er bekreftet omkommet i flystyrten i et nabolag i byen Medan på Sumatra i Indonesia, melder AP. Toltalt 113 personer var ombord på Hercules-flyet.

 • 45 mistet livet etter flystyrt

  Toltalt 113 personer var ombord på Hercules-flyet som styrtet i et nabolag i byen Medan på Sumatra i Indonesia, melder AFP. Indonesiske myndigheter opplyser at 45 personer er bekreftet omkommet.

 • Flere mistet livet etter flystyrt

  Røde Kors melder om at 38 mennesker mistet livet etter at det militære transportflyet styrtet i byen Medan på den indonesiske øya Sumatra i dag.

Redningsarbeid pågår etter at et herculesfly styrtet på Sumatra
Flyulykke i Sumatra

Nyhetstips 03030

Er du der det skjer eller vet noe vi burde vite? Ta kontakt på 915 03030 eller 03030@nrk.no