Casper Ruud til semifinale i Los Cabos-turneringen i tennis

Casper Ruud tok seg greit videre til semifinalen i ATP-turneringen i Mexico med å slå Nuno Borges fra Portugal i strake sett.

Kampen endte 6-3, og 6-2 etter 67 minutter og 22 sekunders spill. Fjerdeseedede Ruud hadde aldri møtt Borges før torsdagens kvartfinale. Portugiseren slo australske Max Purcell i sin kamp i 2. runde, men Ruud tok seg greit av Marcos Giron med 6-1, 6-0.

I semifinalen møter Ruud vinneren av greske Stefanos Tsitsipas og amerikanske Aleksandar Kovacevic.

Etter en liten pause var Ruud nok en gang i aksjon i kvartfinalen i double med amerikanske William Blumberg.

Og også der ble det avansement for nordmannen da de vant 6-3, 6-3 over det amerikanske paret Evan King/Reese Stalder.