NRK Meny
Normal

Savnet 73-åring bekreftet død i Bodø

Mannen som tirsdag ble funnet død i turområdet Maskinisten i Bodø, er den 73 år gammel mannen som har vært savnet i området.

Politiet arbeider på stedet

Politiet bekrefter at mannen som ble meldt savnet i forrige uke er funnet død.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Politiet i Salten meldte tirsdag kveld om funn av en død mann i området ved Maskinisten. Ut i fra tekniske og taktiske funn bekrefter politiet at den døde er den savnede 73-åringen.

– Mannen ble funnet død av turgåere tirsdag klokka 20.20 i et turområde i Bodø, sier fungerende stabssjef Bent Are Eilertsen i Salten politidistrikt i en pressemelding.

Ikke mistanke om noe straffbart

Politiet har den siste uka søkt etter 73 år gamle Johan Laurits Laagard, bosatt i Bodø, som ble meldt savnet torsdag i forrige. Stabsjefen forteller at dødsårsaken enda er ukjent.

– Politiet har ingen mistanke om at det foreligger noe straffbart forhold i forbindelse med dødsfallet, sier Eilertsen.

Mannens pårørende er varslet. Den avdøde vil bli rutinemessig obdusert.

Laster Twitter-innhold

Stor leteaksjon

Letemannskaper har saumfart et større byområde i og rundt mannens bolig, og har også rettet søk mot transportmetoder, som fly og båt. Mannskap fra Salten brann gjorde søndag også søk i havneområdet i Bodø.

– Det ble søkt i turområdet hvor mannen ble funnet av turgåerne, men funnstedet ligger litt utenfor de eksakte stedene letemannskapene søkte, sier Eilertsen.

Leteaksjon i Bodø

Mannskap fra Salten brann gjorde søndag søk i havneområdet i Bodø.

Foto: Emil Harjo Indsetviken / NRK