Glimt slapp inn fem mål i generalprøven

Bodø/Glimt møtte Molde i siste treningskamp før seriestart. Det endte med et 5-3-tap.

Plutselig snøvær stoppet kampen etter 17 minutter, og det tok en halvtime før banen var ryddet og kampen kunne fortsette.

Etter cirka 35 minutter tok Glimt ledelsen etter rot i forsvaret til Molde.

Jens Petter Hauge kom alene med keeper og satt ballen enkelt i mål bak Molde-keeperen.

Noen minutter senere fikk Molde corner. På første stolpe steg Kristian Eriksen til værs og satt inn utligningen.

Rett før dommeren blåste av til pause kom Molde på en overgang. Halldor Stenevik kom alene med keeper og førte Molde sikkert opp i ledelsen.

Etter pause utlignet Bodø/Glimt på straffespark etter at debutant August Mikkelsen ble felt. Jens Petter Hauge satte sikkert inn utligningen.

Like etterpå kom Molde-spiss Fredrik Gulbrandsen mutters alene med keeper på ei kontring og satte inn 3-2.

Molde scoret to mål til mot tafatte Glimt-forsvarere, før Odin Bjørtuft pyntet på resultatet like før slutt.