NRK Meny
Normal

Fortsatt kritisk for mann etter bobilkrasj

Mannen i 70-årene fra Lurøy som pådro seg omfattende bruddskader da en personbil kolliderte med en bobil torsdag er fortsatt kritisk skadd.

Frontkollisjon Saltfjellet E6

Tilstanden er fortsatt kritisk for en mann i 70-årene etter at en bobil og en personbil kolliderte front-mot-front på E6 i nærheten av Krokstrand torsdag.

Foto: Frank Nygård / NRK

– Han har samme status. Det er fortsatt kritisk, men stabilt, opplyser pressevakt ved Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø, Per-Christian Johansen, til NRK lørdag ettermiddag.

Det var torsdag formiddag en personbil kolliderte med en bobil ved Krokstrand sør for Saltfjellet i Nordland.

Mannen i 70-årene satt i personbilen, mens to personer som var i bobilen kom fra ulykken uten fysiske skader.

Ifølge politiet satt han fastklemt i bilen, og mannen ble skåret løs. Deretter ble han fraktet til sykehuset i Mo i Rana med luftambulanse.

Samme kveld ble mannen fra Lurøy fraktet til Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø, der han fortsatt får behandling.

– Han får fortløpende behandling for omfattende bruddskader, sier Johansen ved sykehuset.

Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.

Politiet på Helgeland har gjort tekniske undersøkelser på stedet, men hadde lørdag ettermiddag ikke konkludert med ulykkesårsaken.

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Nyhetsreportasje fra NRK.
Hver dag havner store mengder med dårlig renset kloakk rett ut i fjordene våre. En rekke store norske kommuner bryter nemlig rensekravene viser NRKs kartlegging.