NRK Meny
Normal

Fortsatt 1. divisjon for Bodø/Glimt

Bodø/Glimt må belage seg på nok et år i 1. divisjon selv om laget slo Tromsdalen på Alfheim søndag.

Video Tromsdalen - Bodø/Glimt 07.11.10

SEIER I NORD: Bodø/Glimt slo Tromsdalen 2 - 1 i årets siste seriekamp på Alfheim. Det var likevel ikke nok til å komme på kvalifiseringsplass ettersom Ranheim spilte uavgjort mot Sogndal og Løv-Ham vant sin kamp mot Strømmen.

Foto: Nyhetsspiller

Bodø/Glimt endte på en 6. plass i årets sesong med 42 poeng og klarte ikke å havne på kvalifiseringsplass.

Det betyr at bodøklubben må innstille seg på nok et år i 1. divisjon, dersom ikke klubben går konkurs på grunn av sine økonomiske problemer.

Vant over Tromsdalen

Søndagens kamp mot Tromsdalen på Alfheim skulle egentlig vært spilt klokken 13, men forsinkelser i flytrafikken på grunn av store snømengder, gjorde at kampen ikke kunne starte før klokken 15 søndag.

Bodø/Glimt ledet til pause etter scoring av Anders Konradsen i det 40. minutt. I andre omgang økte Anders Konradsen Glimts ledelse til 2 - 0, før Tromsdalens Håvard Lysvoll reduserte for hjemmelaget i det 82. minutt.

Kampen endte dermed med seier, 2-1 til Bodø/Glimt.

Slik gikk kampen: Tromsdalen - Bodø/Glimt

Ikke godt nok

Selv om Glimt slo Tromsdalen i årets siste seriekamp var ikke det godt nok til å havne på kvalifiseringsplass. Det betyr at Glimt må belage seg på nok et år i 1. divisjon.

Klubben sliter imidlertid med store økonomiske problemer og i verste fall kan klubben bli slått konkurs på grunn av store gjeldsproblemer.

De siste månedene har Glimt-spillerene måttet vente på å få utbetalt lønn på grunn av pengeproblemene i klubben og det jobbes nå iherdig med å få til en løsning som hindrer at klubben går konkurs.

Se video:

Video Alvorets time for Glimt

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
I tredje episode av Stortvildet må Erna Solberg tegne Jonas Gahr Støre. KrF må debattere som SV og motsatt. Hvem vinner debatten?
 Er Jonas Gahr Støre (Ap) god på seksualundervising? Se episode 2 av Stortvildet.