Fortsatt 1. divisjon for Bodø/Glimt

Bodø/Glimt må belage seg på nok et år i 1. divisjon selv om laget slo Tromsdalen på Alfheim søndag.

Video Tromsdalen - Bodø/Glimt 07.11.10

SEIER I NORD: Bodø/Glimt slo Tromsdalen 2 - 1 i årets siste seriekamp på Alfheim. Det var likevel ikke nok til å komme på kvalifiseringsplass ettersom Ranheim spilte uavgjort mot Sogndal og Løv-Ham vant sin kamp mot Strømmen.

Foto: Nyhetsspiller

Bodø/Glimt endte på en 6. plass i årets sesong med 42 poeng og klarte ikke å havne på kvalifiseringsplass.

Det betyr at bodøklubben må innstille seg på nok et år i 1. divisjon, dersom ikke klubben går konkurs på grunn av sine økonomiske problemer.

Vant over Tromsdalen

Søndagens kamp mot Tromsdalen på Alfheim skulle egentlig vært spilt klokken 13, men forsinkelser i flytrafikken på grunn av store snømengder, gjorde at kampen ikke kunne starte før klokken 15 søndag.

Bodø/Glimt ledet til pause etter scoring av Anders Konradsen i det 40. minutt. I andre omgang økte Anders Konradsen Glimts ledelse til 2 - 0, før Tromsdalens Håvard Lysvoll reduserte for hjemmelaget i det 82. minutt.

Kampen endte dermed med seier, 2-1 til Bodø/Glimt.

Slik gikk kampen: Tromsdalen - Bodø/Glimt

Ikke godt nok

Selv om Glimt slo Tromsdalen i årets siste seriekamp var ikke det godt nok til å havne på kvalifiseringsplass. Det betyr at Glimt må belage seg på nok et år i 1. divisjon.

Klubben sliter imidlertid med store økonomiske problemer og i verste fall kan klubben bli slått konkurs på grunn av store gjeldsproblemer.

De siste månedene har Glimt-spillerene måttet vente på å få utbetalt lønn på grunn av pengeproblemene i klubben og det jobbes nå iherdig med å få til en løsning som hindrer at klubben går konkurs.

Se video:

Video Alvorets time for Glimt

Regionale nyheter fra Nordland, Troms og Finnmark.

Siste nytt fra NRK i Nord-Norge

Oppsummert

Vi gir deg de viktigste nyhetene direkte fra hele Nord-Norge. Følg nettsendingen mellom klokken 17.00 og 19.00.

 • Utydelig avgjørelse

  Fylkesordfører Runar Sjåstad fra Arbeiderpartiet mener avgjørelsen om å endre Nord-Norge til to regioner ikke er gjennomtenkt. – Man kan ikke bare vedta å slå sammen tre fylker til to, og si at resten får dere ordne selv, sier han.

 • – Regionreformen et overgrep

  De to toppkandidatene til Nordland og Troms senterparti, Willfred Nordlund og Sandra Borch, mener regionreformen er et overgrep ovenfor folk og regionale folkevalgte. Borch sier at de viser null respekt for de rundene som har vært gjort i nord. – Det verste er at reformen er enda mer uklar enn det den var, sier hun.

 • Kulturpenger til nyere kulturminner

  Nå kan du søke om penger til skjøtsel, skilting og tilrettelegging av nyere tids kulturminner, skriver fylkeskommunen på sine nettsider. Du kan søke om inntil 40 000 kroner. Søknadsfrist er 15. mars.

 • Siste dag med operasjonssentral

  Politiets operasjonssentral i Hammerfest hadde i dag sin siste dag, skriver ifinnmark. Nå overtar operasjonssentralen i Kirkenes ansvaret for hele Finnmark. Ingen av de ni ansatte på avdelingen har måttet slutte, men tre flytter over til Kirkenes.

Starter klokken 18:45
Torsdagens nyhetssending fra NRK Nord
Onsdagens nyhetssending fra Nord-Norge
Dagens sending, NRK Nord.
Overskridelse på en milliard kroner fører til økte utgifter for bilistene. Frp reagerer kraftig

Video

Distriktsnyheter fra Nordland. TV
Venke opplevde enhver hesteeiers mareritt da hun oppdaget en fremmed mann i stallen hennes.
I løpet av den siste uka har nordlyset flere ganger danset over himmelen i Nord-Norge. Marius Birkeland fanget dette synet.