Fortsatt 1. divisjon for Bodø/Glimt

Bodø/Glimt må belage seg på nok et år i 1. divisjon selv om laget slo Tromsdalen på Alfheim søndag.

Video Tromsdalen - Bodø/Glimt 07.11.10

SEIER I NORD: Bodø/Glimt slo Tromsdalen 2 - 1 i årets siste seriekamp på Alfheim. Det var likevel ikke nok til å komme på kvalifiseringsplass ettersom Ranheim spilte uavgjort mot Sogndal og Løv-Ham vant sin kamp mot Strømmen.

Bodø/Glimt endte på en 6. plass i årets sesong med 42 poeng og klarte ikke å havne på kvalifiseringsplass.

Det betyr at bodøklubben må innstille seg på nok et år i 1. divisjon, dersom ikke klubben går konkurs på grunn av sine økonomiske problemer.

Vant over Tromsdalen

Søndagens kamp mot Tromsdalen på Alfheim skulle egentlig vært spilt klokken 13, men forsinkelser i flytrafikken på grunn av store snømengder, gjorde at kampen ikke kunne starte før klokken 15 søndag.

Bodø/Glimt ledet til pause etter scoring av Anders Konradsen i det 40. minutt. I andre omgang økte Anders Konradsen Glimts ledelse til 2 - 0, før Tromsdalens Håvard Lysvoll reduserte for hjemmelaget i det 82. minutt.

Kampen endte dermed med seier, 2-1 til Bodø/Glimt.

Slik gikk kampen: Tromsdalen - Bodø/Glimt