NRK Meny
Normal

Fortsatt 1. divisjon for Bodø/Glimt

Bodø/Glimt må belage seg på nok et år i 1. divisjon selv om laget slo Tromsdalen på Alfheim søndag.

Video Tromsdalen - Bodø/Glimt 07.11.10

SEIER I NORD: Bodø/Glimt slo Tromsdalen 2 - 1 i årets siste seriekamp på Alfheim. Det var likevel ikke nok til å komme på kvalifiseringsplass ettersom Ranheim spilte uavgjort mot Sogndal og Løv-Ham vant sin kamp mot Strømmen.

Foto: Nyhetsspiller

Bodø/Glimt endte på en 6. plass i årets sesong med 42 poeng og klarte ikke å havne på kvalifiseringsplass.

Det betyr at bodøklubben må innstille seg på nok et år i 1. divisjon, dersom ikke klubben går konkurs på grunn av sine økonomiske problemer.

Vant over Tromsdalen

Søndagens kamp mot Tromsdalen på Alfheim skulle egentlig vært spilt klokken 13, men forsinkelser i flytrafikken på grunn av store snømengder, gjorde at kampen ikke kunne starte før klokken 15 søndag.

Bodø/Glimt ledet til pause etter scoring av Anders Konradsen i det 40. minutt. I andre omgang økte Anders Konradsen Glimts ledelse til 2 - 0, før Tromsdalens Håvard Lysvoll reduserte for hjemmelaget i det 82. minutt.

Kampen endte dermed med seier, 2-1 til Bodø/Glimt.

Slik gikk kampen: Tromsdalen - Bodø/Glimt

Ikke godt nok

Selv om Glimt slo Tromsdalen i årets siste seriekamp var ikke det godt nok til å havne på kvalifiseringsplass. Det betyr at Glimt må belage seg på nok et år i 1. divisjon.

Klubben sliter imidlertid med store økonomiske problemer og i verste fall kan klubben bli slått konkurs på grunn av store gjeldsproblemer.

De siste månedene har Glimt-spillerene måttet vente på å få utbetalt lønn på grunn av pengeproblemene i klubben og det jobbes nå iherdig med å få til en løsning som hindrer at klubben går konkurs.

Se video:

Video Alvorets time for Glimt