Surt bortetap for Bodø/Glimt

Glimt tok ledelsen og håpet om seier over Sandefjord levde. I stedet var det vestfoldingene som trakk det lengste strået.

Bodø/Glimt

Bodø/Glimt fikk en god start på fotballsesongen med en sterk hjemmeseier over Ull/Kisa. I dag venter Sandefjord på bortebane.

Bodø/Glimt hadde håpet å pynte på en dyster bortestatistikk, men etter 90 spilte minutter var det Sandefjord som kunne juble.

Det kunne imidlertid sett annerledes ut. På stillingen 1–1 fikk Viljar Nordberg et mål annullert for offside. Reprisene viste at Nordberg var på riktig side, og at målet burde vært godkjent.

– Skuffet

– Det skjer dessverre litt for ofte at feilaktige dommeravgjørelser blir avgjørende for kamputfallet, sa en skuffet kaptein Christian Berg til TV2 like etter kampslutt.

I stedet var det Eirik Lamøy som fem minutter før slutt satte inn vinnermålet for Sandefjord.

Da hadde Glimt allerede tatt ledelsen etter en times spill ved Abdurahim Laajab. To minutter senere utliknet Sandefjords Sverre Martin Torp.

Dermed står Bodø/Glimt med én seier og ett tap etter årets to første serierunder.

Seier i serieåpningen

Bodø/Glimt startet sesongen med hjemmeseier og tre poeng mot Ull/Kisa, laget som slo ut nettopp gultrøyene fra Bodø i fjorårets kvalifisering til eliteserien.

Hovedtrener Jan Halvor Halvorsen var fornøyd med kampen og resultatet.

– Jeg er veldig fornøyd med måten vi gjennomfører kampen på. Taktikken vi ble enige om ble fulgt til punkt og prikke. Vi scorer tre fine mål og burde lagd flere, sa Halvorsen til NRK.no.