Bodø/Glimt knust av Tromsø

Misvisende med 3-0, sier Glimtkeeperen etter at Mostafa Abdellaoue gjorde seg mektig populær i Tromsø onsdag kveld.

Mostafa Abdellaoue

POPPIS I KVELD: Mostafa Abdellaoue koste seg på Alfheim. Arkivbilde.

Det gikk ikke mer enn seks minutter før «Mos», Mostafa Abdellaoue, hadde første nettkjenning i Tromsø.

Men utover første omgang markerte også de gulkledde fra Bodø seg, og hadde flere målsjanser.

SE MÅLENE HER:

Video Disse målene avgjorde kampen

Disse målene avgjorde kampen

Hattrick til MOS

Men mot midten av andre omgang, med få minutters mellomrom, klarte «Mos» å skåre to ganger til!

– Skal ikke klage på det, sier Abdellaoue i etterkant. – Det var deilig. Og det var viktig å vinne disse kampene. De (Bodø/Glimt) er jo klare og tente, så man må holde fokuset hele tiden.

Kom for lett til

Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen følte nok at Tromsø kom lett til første målet. Dette sa han rett etter kampen:

Se video:

Video Kåre Ingebrigtsen etter kampen

Kåre Ingebrigtsen etter kampen

– Andre målet var offside

Ifølge holdt glimtgutta TIL unna store målsjanser inntil det andre målet, som Ingebrigtsen mener var offside.

- Vi kan ikke forsvare oss når linjedommeren ikke er på høyde med situasjonen, sier Ingebrigtsen. - Etter 2-0 blir det vanskelig. TIL holder ballen i laget, da har de fått det de ønsker.

Men Ingebrigtsen roser av sine spillere: All ære til guttene, særlig for de første 60 minuttene. - Vi tør å spille fotball, og viser at vi har gode ferdigheter.

– Misvisende med 3-0

Jonas Ueland Kolstad

TAR TAPET MED FATNING: Keeper Jonas Ueland Kolstad.

Heller ikke keeper Jonas Ueland Kolstad følte at det store tapet yter laget rettferdighet.

– Det første målet fikk de nokså lettvint, og fram til det andre målet produserte de ikke store sjanser.

Men etter mål nummer to, falt vi sammen, medgir keeperen, som mener det er viktig å ta med seg de gode tingene videre.

Har tillit til Ingebrigtsen

Selv om Kolstad og lagkameratene prøver å holde fokuset på fotballen, innrømmer at det er uheldig at det oppstår konflikter mellom hovedtrener Kåre Ingebrigtsen og ledelsen i klubben. - Vi får håpe at det ordner seg.

– Har Ingebrigtsen tillit blant spillerne?

– Ja.

– Ønsker de at han skal få fortsette?

– Ja, svarer Jonas Ueland Kolstad.

Gledet seg til kampen

Kåre Ingebrigtsen

SPILLER TIL THE BITTER END: Kåre Ingebrigtsen.

– Å møte TIL tror jeg blir kjempeartig, sa Bodø/Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen før kampen.

Han ble også spurt om hvordan forholdet til ledelsen er, etter nyheten om at Stig Johansen gjør comeback i klubben.

- Jeg har et bra forhold til ledelsen. Men de må jo bestemme seg for noe. Og inntil da spiller vi fotball, sa Ingebrigtsen til NRK.

Johansen fikk ikke fornyet kontrakten sin etter at han ble toppscorer i Glimt i 2009, sist de helgule var i eliteserien. Det er kjent at Ingebrigtsen og Johansen er gjensidig skeptiske til hverandre.

Reiste uten «horden»

Da Bodø/Glimt møtte Tromsø i 3. runde i cupen torsdag kveld, var det uten sine faste supportere fra Den Gule Horde.

Flesteparten av Glimt-supporterne valgte nemlig å la være og reise til Tromsø for å støtte klubben sin.

Misnøye med resultatene så langt i år, og mangel på tillit til trener Kåre Ingebrigtsen må ta noe av skylda, sa Glimt-patriot Terje Dalhaug fra Den Gule Horde.