Sven Garås

Sven Garås gleder seg til sin første Melodi Grand Prix-opptreden.

Sven Garås
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

Hør I´m In Love


På Kongsvinger skal Sven Garås uvant nok fremføre en låt som han ikke har skrevet selv. Det skal ikke ha vært et vanskelig valg å ta da han ble forespurt om å synge "I'm in love".

- Da jeg hørte denne låten første gang, tenkte jeg umiddelbart at dette kunne jeg ha skrevet selv, sier han. Ikke bare var temaet kjent, men Sven synes at både tekst og melodi passet godt med hans eget materiale.

- Gjenkjennbart

Sven Garås
Foto: Fredrik Arff / Dinamo / NRK

Sven Garås kommer fra Mjøndalen, og har mange bein å stå på. Han driver eget studio hvor han skriver og produserer både reklamer og for andre artister. Som DJ ble en av hans remixer plukket opp av den verdenskjente DJ Tiesto. I februar kommer debutplata.

- Jeg vil lage utadvendt popmusikk med retning og meningsfulle tekster.

Så langt har han fått god respons på singlene han har sluppet denne høsten.

- Det kuleste jeg får høre er når folk sier de kjenner seg igjen i musikken min. "I'm in love" er en skikkelig powerballade. Den handler om den vonde forelskelsen, og den følelsen kan nok de aller fleste kjenne seg igjen i.

"I'm in love"

Låten er skrevet av Robin Nordahl (melodi) og Ingrid Nørsett (tekst).

Robin Nordahl har skrevet og produsert for en rekke artister både i Norge og i utlandet. Han har mottatt både gull og platina. Robin har tidligere vært med på to MGP-produksjoner, og for han er MGP obligatorisk.

Ingrid Nørsett har skrevet for Hit Productions Studio. Låtene er blitt gitt ut på plater som Hits for Kids, Tidenes beste barneplate og Angels fra MGP Junior.

Robin og Ingrid har jobbet sammen i flere år i Hit Productions.