NRK Meny
Normal

Stian og Synnøve klar for MGP 2007

- Det var en fantastisk stemning i alle byene i fjor, sier Stian Barsnes Simonsen og Synnøve Svabø. De to har takket ja til å være programledere også til neste år.

Synnøve Svabø og Stian Barsnes Simonsen
Foto: Åserud, Lise / SCANPIX

Stian Barsnes Simonsen og Synnøve Svabø gjentar suksessen fra i fjor og drar på Melodi Grand Prix-turné i januar. De gleder seg stort til oppgaven.

Showet skal bli både bedre og lenger – med god drahjelp fra lokale krefter i Alta, Bodø, Stokke og Oslo Spektrum.

- Fantastisk stemning

Programlederne ser frem til oppgaven på nyåret og håper nå at folk vil løpe og kjøpe billetter for å bli med på folkefesten.

- Det var en fantastisk stemning i alle byene i fjor og vi ble så godt mottatt, sier Stian Barsnes Simonsen og Synnøve Svabø.

Finalen 10. februar

20. januar braker det løs i Alta, så bærer det videre til Bodø 27. januar, Stokke i Vestfold 3. februar og det hele avsluttes med en heidundrende finale i Oslo Spektrum 10. februar.

Melodi Grand Prix 2007 skal sendes i beste sendetid lørdager på NRK1 og blir utvidet med ti minutter.

Låt- og artistlisten som begynner å ta form byr på mange overraskelser.

83
dager
19
timer
21
minutter
1
sekunder
Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold