NRK Meny
Normal

Stemmeskjema til finalen i MGP

Gjennom en krevende finale trenger man hjelp til å holde tunga rett i munnen når poengene skal fordeles. Her er NRKs offisielle stemmeskjema til Melodi Grand Prix 2016!

Kåre Magnus Bergh, Silya og stemmeskjemaer

Programlederne Kåre Magnus Bergh og Silya deler ut årets stemmeskjemaer

Foto: Kim Erlandsen / NRK

Det er mye som skal holdes orden på når artistene entrer Melodi Grand Prix-scenen på lørdag, og her tilbyr vi dere årets stemmeskjema for å hjelpe til i prosessen med poenggivingen der hjemme.

I skjemaet står artistene oppført i den rekkefølgen de opptrer i. Her kan du fylle inn dine poeng etterhvert som artistene har fremført sitt nummer, og du kan gi poeng på alt fra sceneshow til styling med mere.

Du har også en helt egen kolonne der du kan fylle inn dine egne notater.

For spesielt interesserte har vi i år også laget et eget stemmeskjema for gullfinalen, om noen ønsker å bruke det. Her fyller du selv inn gullfinalistene, etterhvert som de blir klare under sending.

18
dager
7
timer
37
minutter
46
sekunder
Rundt 200 millioner mennesker er samlet foran TV-skjermen når verdens største musikkshow sendes direkte fra Kiev i Ukraina. 26 land har kvalifisert seg gjennom to semifinaler, og møter forhåndskvalifiserte Storbritannia, Tyskland, Spania, Italia, Frankrike og vertslandet Ukraina. Norske kommentarer ved Olav Viksmo Slettan.
Laster innhold, vennligst vent..
Laster Twitter-innhold