Hopp til innhold

Lover spektakulært MGP-show

MGP 2019 avholdes lørdag 2. mars i Oslo Spektrum.

MGP 2018

MGP I MARS: 2. mars er datoen for den norske MGP-finalen neste år. Her med Charla K under 2018-finalen.

Foto: NRK

I dag kunne NRK offentliggjøre sted og tidspunkt for neste års MGP-finale. Lørdag 2. mars inviterer NRK til det som ser ut til å bli historiens største MGP-finale i Oslo Spektrum.

Foruten masse heftig musikk, lover MGP-sjefen et spektakulært show.

– Vi jobber hele tiden for å strekke strikken litt lengre for hvert år. Mer enn en million feststemte nordmenn har store forventninger til MGP-kvelden, og vi må bare levere, sier Stig Karlsen som både er produsent og musikkansvarlig for Norges største musikkshow.

– Billettene til superlørdagen i Oslo Spektrum legges først ut senere i høst, men vi ønsker å gå ut med sted og dato allerede nå, da vi vet det er mange som reiser langveisfra. Flybilletter og hotell skal bookes, før oppladingen virkelig kan starte.

Musikken viktigst

Stig Karlsen MGP

MGP-SJEF: Stig Karlsen

Foto: NRK

Tross mye prat om konfetti og pyroeffekter, er det ingen tvil om at det er musikken som er viktigst for MGP-redaksjonen.

– Låtene og artistene betyr alt. Det er de viktige råvarene, som gjør det mulig for oss å lage et heftig måltid med stor musikalsk underholdning, sier Karlsen, som videre lover en finale med både kjente artister, og nye stjerneskudd på scenen i Oslo Spektrum i mars.

– Noen overraskelser blir det også.

Hvilke artister og låter som er med i MGP 2019 blir offentliggjort under en pressekonferanse 25. januar.

Nedtelling til MGP 2019-lansering:

0
dager
0
timer
0
minutter
0
sekunder