Ukas Urørt (U10): Röst

Röst liker best å jobbe om natta, men det er ikke alltid like praktisk.

Röst

HØR: New Wide Place

SJEKK UT: Röst

Hvorfor driver du med musikk?

- Fordi det er det beste jeg vet. Tid og sted opphører og jeg forsvinner inn i en helt annen verden. Ganske så behagelig.

Hva har skjedd så langt i bandets karriere?

- Egentlig ikke så mye. Bortsett fra å bli ukas urørt da:) Jobber mye i hjemmestudio, men har ikke gjort en eneste gig ennå.

Hvor mye tid går med til musikken?

- Det varierer. Alt fra 10 timer i strekk til en liten halvtime en gang i blant, men jeg jobber stort sett hver eneste dag/natt. Jeg liker best å jobbe om nettene, men det er ikke alltid like praktisk når man har en annen jobb i tillegg. Det skakke være lett...

Hva det betyr å bli Ukas Urørt?

- Det er jo en bekreftelse på at folk liker musikken min, og det er veldig motiverende. Takk!

Hva skjer framover?

- Musikkvideo til den nyeste låta, "new wide place" er ”på tralla” og vil bli ferdig i løpet av våren. En helt ny webside er så godt som ferdig. Til sommeren planlegger jeg å gjøre noen konserter. Har også en hel del nesten-ferdige låter.

Favorittfestivaler?

- Roskilde! Også Grepstock da.

Favoritter på Urørt?

- Avsky, Rigmor, Stöv, Ask, Poptarts, Massdriver og noe av Rektor og mange, mange flere.

Röst er:

Låtskriver/produsent - Dam.

Vokal - (new wide place) Oda Nymoen.

Tekst - (new wide place) Sigbjørn Lindbråten.

Vokal - (keep yourself) Helga Guren.

-

Kulturstrøm

 • Visjon Norge må betale erstatning

  TV-kanalen i Drammen må betale 150.000 i erstatning til en mann for å ha delt sensitive opplysninger uten samtykke. I dommen fra lagmannsretten er også ansvarlig redaktør og programlederen dømt til å betale oppreisning, skriver avisa Norge i dag.

 • – Medieplattformer har et ansvar

  USAs president Joe Biden mener selskapene som driver sosiale medier har et ansvar for å stanse spredning av «upålitelig» innhold, særlig om koronaviruset, vaksiner og valg. Uttalelsen kom etter at Facebook har forlenget utestengelsen av Donald Trump.

 • Vant også siste del av søksmål

  Hertuginne Meghan vant også andre del av søksmålet mot Mail on Sunday og MailOnline. Prins Harrys kone fikk medhold i at utgiveren brøt opphavsretten da de trykket et brev hun skrev til sin far. Fra før er de dømt for å ha brutt privatlivets fred.

  Foto: Tolga AKMEN / AFP
  Foto: TOLGA AKMEN