Skavlan viste naken Støre med motorsag

Skavlan gikk i kveld tettere på utenriksminister Jonas Gahr Støre enn noen gang før, og fikk fram avkleddhet i mer enn én forstand.

Utenriksminister Jonas Gahr Støre var i kveld gjest i studio hos Fredrik Skavlan .

– Jeg liker å spenne opp et bredt spekter av temaer, og liker tanken på at det kan handle om både klima, privatlivets grenser, uteliv og selvforsvar i samme program, sa Fredrik Skavlan om kveldens program.

Nett-TV: Se hele Skavlan her

Nakenfoto av Jonas

Etter å ha fortalt om sitt møte med utenriksministeren på skitur i Nordmarka i 15 minusgrader, våget Fredrik Skavlan seg på å vise et privat nakenfoto av Jonas Gahr Støre.

Han fortalte at de kom over bildet i Dagbladet:

- Det er deg som står naken på en brygge – med en motorsag, sa kavlan.

– La oss vise det, sa Støre, til publikums store begeistring.

Støre fortalte at man kan takke søsterens lange linse for bildet, men legger seg flat for at han ikke brukte verneutstyr, samt at han brukte elektrisk motorsag i regnvær.

(Artikkelen fortsetter)

Likte eget intervju

Utenriksministeren er midt i en hektisk periode som vert for NATO i Oslo, med blant andre Madeleine Albright på gjestelisten. Likevel rakk han turen til Skavlan før han dro videre til Egypt, Abu Dhabi, Jordan, Israel og Palestina og møter med navn som Abbas og Perez.

I intervjuet utfordrer Fredrik Skavlan ham i sprørsmål om hvor grensene går mellom å være privat, personlig og offentlig politiker. Støre var fornøyd etter den åpenhjertige samtalen.

- Må jeg svare på hva jeg likte best, ja, intervjuet med meg likte jeg, sa Støre etter opptak.

Foruten den norske utenriksministeren var den svenske glamourmodellen Carolina Gynning, den svenske forfatteren Jens Lapidus, klimaguruen BobCorell, og gitarhelten John Mayor gjester i helgas sending.

Les: John Mayer gjest hos Skavlan - billettene revet bort

Les: John Mayer signerte gitarer

Les: Disse kommer til Skavlan-premiere

Kulturstrøm

 • Kulturminner på museum forfaller

  900 bygninger eid av norske museer har den dårligste tilstandsgraden bygninger kan ha. Det kommer fram i kulturrådets ferske museumsundersøkelse. Mange museer rapporterer at de trenger mer penger til å drive systematisk bygningsvern. Hva det vil koste å sette bygningene i stand er ikke presentert i rapporten.

  loft på Norsk Folkdemuseum
 • Møt heile Noregs fotballnerd

  Endre Synnes Hagerup som speler den fotballgale Nils i «Heimebane» sov over premierekvelden. Da han vakna var mobilen hans full av meldingar fra folk som hadde sett han på TV. Høyr intervjuet med han, og les saka om han her.

  Endre Synnes Hagerup
 • Fekting med lyssabel blir sport

  Det internasjonale fekteforbundet (FIE) har nå godkjent fekting med lyssabel som en offisiell konkurrerende sport. Lyssverdene kjent fra Star Wars-filmene, blir derfor en offisiell del av fektesporten, på lik linje med florett, sabel og kårde – de tre offisielle grenene innenfor fekting.

  This is a toy recreation of the Luke Skywalker and Darth Vader lightsaber duel as depicted on the or
  Foto: JD Hancock