Sangglede fra hele landet

Fredag, 21. November kommer 4 artister med bred musikalsk erfaring til Beat for beat –studioet vårt.

Åste Hunnes Sem fra Notodden på parti med Håkon Rasmussen fra Etnedal i skarp musikalsk konkurranse med Laila Samuelsen fra Oslo og Espen Grjotheim fra Grimstad.

Espen Grjotheim, Laila Samuelsen, Ivar Dyrhaug, Åste Hunnes Sem og Håkon Rasmussen

Espen Grjotheim, Laila Samuelsen, Ivar Dyrhaug, Åste Hunnes Sem og Håkon Rasmussen

Foto: Kaland, Ole / Ole Kaland, NRK

Bruker musikk som minnebok.

På Gisle Børges lag finner vi Åste Hunnes Sem fikk tidlig smak for amerikansk musikk. Hun er vokst opp i Heddal hvor det var lite å finne på – derfor mye tid til musikk. Sunget i kor fra hun var 4 år og var med i band fra hun var 14. Åste har fått en 4.plass i Idol.

Sang i kronprinsbryllupet

Håkon Rasmussen håper å gi ut plate. Han spiller bass, skriver soul, synger i storband og jobber på kafè. Begynte å synge før han kunne snakke, og har hørt på jazz fra han var liten.

Både Åste og Håkon er gamle kjente, men har ikke jobbet så mye sammen.

Skrev låter i LA

Laila Samuelsen er selvlært. Spiller sax og gitar og har lang fartstid fra korps. Variert musikkinteresse og ble vokalist i The Tuesdays da hun var 19 år. Har turnert i inn- og utland.

Låtskriver som har ligget på norsktoppen i flere uker.

Sang i hverandres vielser

Espen Grjotheim vokste opp i Grimstad med musikalsk famile. Har utdannelse fra Bårdar med sang, dans og teater. Har en av hovedrollene i Mamma Mia og var med i første runde av Idol. Laila og Espen er gode venner fra før, og har jobbet mye sammen både med låtskrivning og sang.

Kulturstrøm