Hopp til innhold

Nå kommer «Fifty Shades of Grey»-brettspillet

Brettspillet med utgangspunkt i den erotiske novellen skal sprite opp ethvert kjedelig vorspiel.

Fifty Shades of Grey-brettspill

Slik ser det ut, partyspillet «Fifty Shades of Grey».

Foto: Imagination

«Fifty Shades of Grey»-serien har solgt i over 50 millioner bøker verden over, og har så langt et opplag på 400.000 eksemplarer her i Norge. Nå skal enda mer saft presses ut av sitronen.

Spillselskapet Imagination har nemlig inngått samarbeid med forfatter E. L. James om å lage en brettspill-versjon av den populære bokserien.

18 års aldersgrense

I spillet, som har 18 års aldersgrense, skal deltakerne stille hverandre dristige spørsmål før de stemmer over hvem de tror passer best til spørsmålet.

Spillet lover «å avsløre hvordan du ser på dine venner og hvordan dine venner ser på deg», og vil være tilgjengelig i Australia, Canada, Storbritannia og New Zealand fra 14. desember.

Øvrig internasjonal lansering loves å komme i god tid før Valentines Day.

Om man ønsker å skru opp spenningen enda et hakk, kan man kjøpe tilbehørspakken «red room», som tar spillet over i en litt mer fysisk fase.

Supersuksess

«Fifty Shades of Grey»-trilogien er historiens raskest selgende bøker.

I tillegg til brettspill, skal også filmen om litteraturstudenten Anastasia Steele og industrimagnaten Christian Grey skal også være på trappene.

Kulturstrøm

  • Gustav Klimts siste maleri solgt på auksjon

    Maleriet «Portrait of Miss Lieser» av den østerrikske kunstneren Gustav Klimt ble solgt på auksjon i Wien for 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 350 millioner kroner.

    Klimt startet på portrettet i 1917, og det skulle bli hans siste maleri før han døde året etter. Han fikk aldri gjort det helt ferdig.

    Maleriet var savnet i nesten 100 år før det dukket opp på auksjonshuset i Wien tidligere i år, skriver BBC.

    Det har vært flere debatter om hvem kvinnen på bildet er, og hva som skjedde med bilde under 2. verdenskrig.

    Auksjonsleder Michael Kovacek, co-administrerende direktør for Kinsky Auction House taler ved siden av Claudia Moerth-Gasser, Klimt Expert, i begynnelsen av en auksjon for den østerrikske kunstneren Gustav Klimts portrett ble auksjonert ut.
    Foto: Reuters
  • Begravelses-musikal basert på Løvlands sanger.

    I september kommer begravelses-musikalen «You Raise me up» på Lillestrøm kultursenter, i samarbeid med komponist Rolf Løvland, skriver de i en pressemelding.

    Musikalen er en romantisk dramakomedie som utspiller seg i et begravelsesbyrå. Lisa Stokke og Øyvind Boye Løvold spiller hovedrollene.