Ingen grenser for seertall

Ingen grenser satte seerrekord og er Norges mest sette TV-program. Nytt på nytt ble henvist til en sjelden andreplass i oversikten.

Ingen grenser: Kenneth Birkenes (31) og Lars Monsen.

Ingen grenser-gjengen er for tiden med i det mest populære programmet i Norge.

Foto: Håvard Jenssen/Mastiff

Serien fortsetter å være en av de store seermagnetene på NRK, og stadig flere samler seg for å følge det populære programmet.

Søndagens sending, der blant annet Kenneth fortalte sin sterke historie, trakk over 1.2 millioner seere, noe som gjør det til det mest sette programmet av Ingen grenser noensinne.

– Vi har ikke fått regnet sammen de som ser programmet i opptak, men det er ingen tvil om at dette vil bli en rekord, sier NRKs analysesjef Kristian Tolonen.

Parkerte Nytt på Nytt

Dermed suste serien forbi Nytt på nytt, som måtte ta til takke med en sjelden andreplass på popularitetsskalaen.

– Oppslutningen rundt Ingen grenser er kjempehøy og plasserer serien helt i tetsjiktet blant landets mest sette programmer. Alle programmene i år har hatt over en million seere, så det er faktisk enda mer populært enn forrige sesong, sier Tolonen.

I Ingen grenser følges elleve personer med forskjellige funksjonshemninger gjennom en krevende tur i norsk natur. Målet er å komme seg til toppen av Snøhetta, og den krevende ekspedisjonen har fengslet norske TV-seere fra første episode.

Det mest sette programmet forrige sesong, var på 1.1 millioner seere.

Ingen grenser, ses. 02

Ingen grenser-gjengen på vei mot Snøhætta og nye seerrekorder.

Foto: Håvar Jenssen / NRK

Kulturstrøm